JESENSKA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -80% Več>>>
Samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.

LCD TV sprejemnik SONY KDL-40CX520B+ SKYPE KAMERA

Hiter pregled

Televizor Full HD, ki je vedno pripravljen na uporabo interneta. 102 cm/40-palčni LCD-televizor Full HD 1080: Podpora za brezžični LAN omogoča dostop do internetnih videoposnetkov in storitve Skype™.

Spletna cena: 626,83 €

12 x 52,24 €
Redna cena: 659,82 €
Prihranite: 32,99 € (5%)
Brezplačna dostava Brezplačna dostava
Ni na zalogi
Nakupuj na obroke z EOM 0% samo do 31.10.! 12 obrokov z 0 % obresti in brez stroškov.
V akcijskem obdobju za nakupe s hitrim kreditom LEANPAY na 3, 6, 10 ali 12 obrokov nudimo obročno plačilo brez stroškov in obresti. Akcija traja do 31.10.2021.
Več informacij o akciji.

Podrobnosti

Televizor Full HD, ki je vedno pripravljen na uporabo interneta. 102 cm/40-palčni LCD-televizor Full HD 1080: Podpora za brezžični LAN omogoča dostop do internetnih videoposnetkov in storitve Skype™.
Izjemno podrobna slika Full HD - S tehnologijo Full HD 1080 uživajte v izredno podrobni sliki.
Naravne barve ter jasne in podrobne slike - Mehanizem za obdelavo slike X-Reality zagotavlja jasne in podrobne slike brez poslabšanja kakovosti ali šumov, tudi pri slikah standardne ločljivosti.
Na velikem zaslonu si oglejte najboljše spletne vsebine - Televizor povežite z internetom in pretakajte celozaslonske internetne videoposnetke ali obiskujte družabne spletne strani.
Podpira video in glasovne klice s storitvijo Skype™ - Dodajte kamero z glasovnim upravljanjem in mikrofon ter v naslanjaču udobno opravljajte brezplačne klice Skype™ s prijatelji in sorodniki.
Prek zaslona televizorja brskajte po internetu - S spletnim brskalnikom Opera obiskujte najljubše spletne strani in brskajte po internetu (prikaz vdelanih videoposnetkov ni podprt).
Pripravljeno za brezžično internetno povezavo - Zaradi podpore za brezžično povezavo LAN lahko dodate Sonyjev adapter USB Wi-Fi® UWA-BR100 in vzpostavite brezžično povezavo z internetnim usmerjevalnikom.
Televizor upravljajte z brezplačnimi aplikacijami za mobilni telefon - Pametni telefon uporabljajte kot daljinski upravljalnik televizorja ali drugi zaslon za predvajanje spletnih videoposnetkov s predstavnostnim daljinskim upravljalnikom (potrebna je nadgradnja vdelane programske opreme).
Poiščite podrobnosti o TV-glasbi - Vam je všeč skladba v TV-oddaji, ki jo gledate? Na daljinskem upravljalniku pritisnite "TRACK ID", da samodejno pridobite vse podrobnosti o skladbi.
Pridobite vse podrobnosti o filmu, ki ga gledate - Z iskanjem videoposnetkov lahko pridobite podrobne informacije o igralcih in snemalnih ekipah filmov in TV-oddaj, ki jih gledate.
Prek povezave DLNA razvedrilo predvajajte po vsem domu - V televizor pretakajte filme, glasbo in fotografije iz naprav s podporo za DLNA, kot so prenosni računalnik, mobilni telefon in predvajalnik..... -
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje