Velika poletna RAZPRODAJA!
Izkoristite super prihranke kar do 70%!
Ogled ponudbe >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.

LCD TV sprejemnik SONY KDL-40HX700

Hiter pregled

40” (102 cm) LCD-televizor Full HD 1080 z zasnovo Monolithic Design in tehnologijo Motionflow 200Hz. Tekoče predvajanje hitrih športnih in filmskih prizorov. Užitek z bogatimi barvami in osupljivo visokim kontrastom. Wi-Fi® Ready za dostop do spletnih storitev. Brezžični vmesnik ni priložen.

Spletna cena: 1.177,33 €

12 x 101,84 €
Redna cena: 1.239,30 €
Prihranite: 61,97 € (5%)
Brezplačna dostava Brezplačna dostava
Šifra izdelka: 2707
Ni na zalogi

Podrobnosti

40” (102 cm) LCD-televizor Full HD 1080 z zasnovo Monolithic Design in tehnologijo Motionflow 200Hz. Tekoče predvajanje hitrih športnih in filmskih prizorov. Užitek z bogatimi barvami in osupljivo visokim kontrastom. Wi-Fi® Ready za dostop do spletnih storitev. Brezžični vmesnik ni priložen.
Motionflow 200Hz s tehnologijo Image Blur Reduction - uživajte v tekočih in hitro premikajočih se športnih in akcijskih prizorih s tehnologijo, ki zagotavlja štirikrat več sličic kot običajni televizorji s 50 Hz.
Deep Black Panel - glejte neverjetno živo sliko z izjemno visokim kontrastom in globoko ter podrobno črno; zaslon je zasnovan posebej za zmanjšanje bleščanja v svetlih sobah in je videti izjemno ob vklopljenem ali izklopljenem televizorju.
BRAVIA Internet Video - televizor povežite neposredno z internetom za dostop do spletnih storitev, pretakanje celozaslonskih videoposnetkov in ogled oddaj, ki ste jih zamudili, na televizorju (razpoložljivost storitev je odvisna od države).
Live Colour™ - barvne nastavitve lahko prilagajate s štirimi načini (Off, Low, Mid in High) in zagotovite živo ter najbolj kakovostno sliko.
Wi-Fi Ready - priklopite brezžični vmesnik ali vmesnik USB za preprosto povezavo z brezžičnim domačim omrežjem brez kupa kablov.
Full HD 1080 - ogled športnih prenosov, filmov in iger v vrhunski visoki ločljivosti 1920 x 1080 slikovnih pik.
BRAVIA ENGINE 3 - prizori z neverjetnimi podrobnostmi, optimalnim kontrastom in bolj realističnimi barvnimi odtenki.
Monolithic Design - sobi daje edinstven slog in občutek prostornosti z elegantnim zaslonom od roba do roba, ki izboljša izkušnjo ogleda in je videti izjemno tudi, ko je izklopljen.
24p True Cinema™ - poustvarite pristno filmsko vzdušje in s 24 sličicami na sekundo v filmih uživajte tako, kot si je zamislil režiser.
Cinema Mode - izbirajte med dvema različnima filmskima načinoma in doma ustvarite pristno filmsko vzdušje z edinstvenimi filmskimi teksturami in nastavitvami svetlosti.
Ambient Sensor - televizorju pustite, da samodejno zazna svetlost in barvno temperaturo osvetlitve sobe, s katerima optimira kakovost slike, da vedno uživate v prizorih, ki ne škodijo očem.
Nevidni zvočniki - uživajte v popolnem zlitju slike in zvoka iz zvočnikov, ki so skriti v ohišju televizorja in postavljeni za popolno glasbeno sliko.
S-Force Front Surround - izkusite popoln digitalen prostorski zvok z inovativno zvočno tehnologijo in zvočniki vašega televizorja.
Clear Voice - aktivirajte funkcijo Clear Voice za samodejno ojačitev frekvenčnih pasov glasu in izboljšanje nizke kakovosti glasu za jasne, čiste in glasnejše dialoge.......
Tehnične informacije: LCD TV sprejemnik SONY KDL-40HX700
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje