Pokličite
01 5005 194
Poletna razprodaja 2018
Poletna razprodaja 2018

LCD TV sprejemnik SONY KDL-46CX520B+ SKYPE KAMERA

Televizor Full HD, ki je vedno pripravljen na uporabo interneta. 117 cm/46-palčni LCD-televizor Full HD 1080: Podpora za brezžični LAN omogoča dostop do internetnih videoposnetkov in storitve Skype™.
Brezplačna dostava

Redna cena: 812,32 €

Spletna cena: 771,70 €

LCD TV sprejemnik SONY KDL-46CX520B+ SKYPE KAMERA

Za povečavo kliknite na sliko

-5%
Opis izdelka
Televizor Full HD, ki je vedno pripravljen na uporabo interneta. 117 cm/46-palčni LCD-televizor Full HD 1080: Podpora za brezžični LAN omogoča dostop do internetnih videoposnetkov in storitve Skype™.
Izjemno podrobna slika Full HD - S tehnologijo Full HD 1080 uživajte v izredno podrobni sliki.
Naravne barve ter jasne in podrobne slike - Mehanizem za obdelavo slike X-Reality zagotavlja jasne in podrobne slike brez poslabšanja kakovosti ali šumov, tudi pri slikah standardne ločljivosti.
Na velikem zaslonu si oglejte najboljše spletne vsebine - Televizor povežite z internetom in pretakajte celozaslonske internetne videoposnetke ali obiskujte družabne spletne strani (potrebna je nadgradnja vdelane programske opreme).
Podpira video in glasovne klice s storitvijo Skype™ - Dodajte kamero z glasovnim upravljanjem in mikrofon ter v naslanjaču udobno opravljajte brezplačne klice Skype™ s prijatelji in sorodniki.
Prek zaslona televizorja brskajte po internetu - S preprostim spletnim brskalnikom obiskujte najljubše spletne strani in brskajte po internetu (prikaz vdelanih videoposnetkov ni podprt).
Pripravljeno za brezžično internetno povezavo - Zaradi podpore za brezžično povezavo LAN lahko dodate Sonyjev adapter USB Wi-Fi® UWA-BR100 in vzpostavite brezžično povezavo z internetnim usmerjevalnikom.
Televizor upravljajte z brezplačnimi aplikacijami za mobilni telefon - Pametni telefon uporabljajte kot daljinski upravljalnik televizorja ali drugi zaslon za predvajanje spletnih videoposnetkov s predstavnostnim daljinskim upravljalnikom (potrebna je nadgradnja vdelane programske opreme).
Poiščite podrobnosti o TV-glasbi- Vam je všeč skladba v TV-oddaji, ki jo gledate? Na daljinskem upravljalniku pritisnite "TRACK ID", da samodejno pridobite vse podrobnosti o skladbi.
Pridobite vse podrobnosti o filmu, ki ga gledate - Z iskanjem videoposnetkov lahko pridobite podrobne informacije o igralcih in snemalnih ekipah filmov in TV-oddaj, ki jih gledate.
Prek povezave DLNA razvedrilo predvajajte po vsem domu - V televizor pretakajte filme, glasbo in fotografije iz naprav s podporo za DLNA, kot so prenosni računalnik, mobilni telefon in predvajalnik....

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij