Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

LDL lesen deščični ležalnik

LDL lesen deščični ležalnik je izjemno praktičen in udoben ležalnik, ki vam bo nudil udobje z veliko začetnico. Na voljo je v dveh verzijah, z naslonjali za roke ali brez naslonjal.
Price From: 191,13 €
Dobava: 5-10 dni
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

LDL lesen deščični ležalnik

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

LDL lesen deščični ležalnik je iz masivnega lesa in je namenjen vsem, ki sebi privoščijo le najboljše. Ležalnik se lahko pohvali s kvaliteto, udobnostjo in praktičnostjo hkrati.

Njegovi začetki segajo vse v leto 1929, ko so začeli nastajati prvi prototipi v Remčevi žagi na Lancovem. Njegov prvotni namen je bil, da se ga uporablja kot ležalnik za zunajo uporabo, vendar, če mu dodate atraktivno preobleko oz. blazino, vas bo razvajal tudi v bivalnih prostorih.

LDL lesen deščični ležalnik je zložljiv (na 4 cm debeline), kar pomeni, da vam ne bo vzel veliko prostora, ko ga ne boste uporabljali. Maslonjalo je sestavljeno iz masivnih, lesenih deščic, ki sledijo liniji telesa in tako povečujejo udobje.

Izbirate lahko med ležalnikom z nasloni za roke ali brez. Glede materialov, pa sta vam na voljo jesen ali bukev.

Model:

  • z naslonjali za roke
  • brez naslonjal za roke

Dimenzije: 

  • širina 70cm, 
  • dolžina 140 cm, 
  • višina od 88 do 104 cm.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij