AKCIJA kakovostnega pohištva JELA do - 50%
Samo še . Več o akciji >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Izdelek

Odeja Antidustfil Medium (več dimenzij)

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.

  • Odeja Antidustfil Medium Odeja Antidustfil Medium
  • Odeja Antidustfil Medium - prerez Odeja Antidustfil Medium - prerez
  • Odeja Antidustfil Medium - prerez Odeja Antidustfil Medium - prerez
Proizvajalec Odeja

Odeja Antidustfil Medium (več dimenzij)

Hiter pregled

Odeja Antidustfil Medium je srednje topla antialergijska odeja. Vsebuje tkanino ANTISTRESS, ki ima vgrajena karbonska vlakna, ki učinkovito zmanjšujejo statično elektriko telesa. Klinično preizkušeno polnilo ANTIDUST preprečuje razvoj alergenov, pršic in bakterij in tako omogoča zdravo in udobno spanje. Priporočamo vsem astmatikom in alergikom. Na voljo v več dimenzijah.

Spletna cena: 103,09 €

6 x 17,52 €
Redna cena: 114,54 €
Prihranite: 11,45 € (10%)
Brezplačna dostava Brezplačna dostava

Podrobnosti

Odejo Antidustfil Medium odlikujejo vrhunski materiali, ki postavljajo nove standarde na področju posteljne opreme ter omogočajo res prijetno spanje. Tkanina ANTISTRESS ima vgrajena karbonska vlakna, ki učinkovito zmanjšujejo statično elektriko telesa, kar povzroči da se telo sprosti in tako omogoča umirjeno in bolj globoko spanje. Klinično preizkušeno polnilo ANTIDUST preprečuje razvoj alergenov, pršic in bakterij in tako omogoča zdravo in udobno spanje. Vsi uporabljeni materiali imajo potrdilo OKO-TEX STANDARD 100, ki zagotavlja, da materiali ne vsebujejo škodljivih snovi. Odeji izjemno priporočamo vsem astmatikom in alergikom. Odeja Antidustfil Medium je proizvod priznanega slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: ANTI-STRESS / 59,6% bombaž, 40% poliester, 0,4% vgrajena karbonska vlakna. Karbonska vlakna, vgrajena v tkanino, zmanjšujejo statično elektriko telesa, kar povzroči da se telo sprosti in tako omogočajo umirjeno in bolj globoko spanje.

Polnino: 100% silikoniziran poliester Anti-Dustmite Polyester Fibre, 400 g/m2. Klinično preizkušeno polnilo, ki preprečuje razvoj alergenov, pršic in bakterij v izdelku. Omogoča zdravo in udobno spanje. Priporočamo vsem alergikom in astmatikom.

Toplotne karakteristike: Srednje topla antialergijska odeja

Prerez:

Odeja Antidustfil Medium - prerez

Dimenzije:

  • 140x200 cm
  • 200x200 cm
  • 260x200 cm
  • 140x220 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Izdelek po pranju dobro pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje