Razprodaja in koda FUR7 za dodaten 7% prihranek Več>>>
Koda samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Izdelek

Odeja Camelfil Extra (kamelja dlaka; več dimenzij)

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.

Odeja Camelfil Extra - prerez

Odeja Camelfil Extra (kamelja dlaka; več dimenzij)

Hiter pregled

Odejo Camelfil Extra odlikujejo vrhunski naravni materiali ter izredne toplotne karakteristike. Odeja vsebuje tkanino iz žakardno tkanega bombažnega satena ter plast volne iz dlake mongolske kamele. Odeja je uporabna v vseh toplotnih pogojih. Na voljo v več dimenzijah.
Cena: 300,10 € 12 x 25,01 €

Podrobnosti

Prestižno odejo Camelfil Extra odlikujejo vrhunski naravni materiali ter izredne toplotne karakteristike. Tkanina iz žakardno tkanega bombažnega satena ter plast volne iz dlake mongolske kamele se funkcionalno in estetsko dopolnjujeta. Odeja je uporabna v vseh toplotnih pogojih, saj materiali uspešno regulirajo vlago in temperaturo. Odeja je primerna za vse, ki se prekomerno znojijo. Odeja Camelfil Extra je izdelek slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: 100 % bombaž – žakardni saten. Prestižna žakardna tkanina iz bombažnega satena ima čudovit lesk, je izredno lahka, zračna in koži prijazna.

Polnino: 100% kamelja dlaka, 2 x 200 g/m2. Vrhunsko polnilo iz dlake vse redkejše mongolske dvogrbe kamele ima izredno sposobnost regulacije vlage in temperature. Toplotni faktor je v primerjavi z ovčjo volno v razmerju 1 : 3.

Toplotne karakteristike: Zelo topla odeja s kameljo dlako

Prerez:

Odeja Camelfil Extra - prerez

Dimenzije:

  • 140x200 cm
  • 200x200 cm
  • 260x200 cm

Vzdrževenje: Ker izdelki iz kamelje dlake niso pralni, priporočamo redno zračenje (ne na soncu). Izdelke tudi dnevno rahljajte in pretresajte, da se polnilo dobro prerazporedi. Kamelja dlaka je naravno vlakno in ima svojevrsten vonj.

Odeja Camelfil Extra - vzdrževanje

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje