Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Odeja Camelfil Extra (kamelja dlaka; več dimenzij)

Proizvajalec
Odeja
Odejo Camelfil Extra odlikujejo vrhunski naravni materiali ter izredne toplotne karakteristike. Odeja vsebuje tkanino iz žakardno tkanega bombažnega satena ter plast volne iz dlake mongolske kamele. Odeja je uporabna v vseh toplotnih pogojih. Na voljo v več dimenzijah.
Price From: 236,20 €
Dobava: 7-11 dni
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Odeja Camelfil Extra

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Prestižno odejo Camelfil Extra odlikujejo vrhunski naravni materiali ter izredne toplotne karakteristike. Tkanina iz žakardno tkanega bombažnega satena ter plast volne iz dlake mongolske kamele se funkcionalno in estetsko dopolnjujeta. Odeja je uporabna v vseh toplotnih pogojih, saj materiali uspešno regulirajo vlago in temperaturo. Odeja je primerna za vse, ki se prekomerno znojijo. Odeja Camelfil Extra je izdelek slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: 100 % bombaž – žakardni saten. Prestižna žakardna tkanina iz bombažnega satena ima čudovit lesk, je izredno lahka, zračna in koži prijazna.

Polnino: 100% kamelja dlaka, 2 x 200 g/m2. Vrhunsko polnilo iz dlake vse redkejše mongolske dvogrbe kamele ima izredno sposobnost regulacije vlage in temperature. Toplotni faktor je v primerjavi z ovčjo volno v razmerju 1 : 3.

Toplotne karakteristike: Zelo topla odeja s kameljo dlako

Prerez:

Odeja Camelfil Extra - prerez

Dimenzije:

  • 140x200 cm
  • 200x200 cm
  • 260x200 cm

Vzdrževenje: Ker izdelki iz kamelje dlake niso pralni, priporočamo redno zračenje (ne na soncu). Izdelke tudi dnevno rahljajte in pretresajte, da se polnilo dobro prerazporedi. Kamelja dlaka je naravno vlakno in ima svojevrsten vonj.

Odeja Camelfil Extra - vzdrževanje

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij