Pokličite
01 5005 194
Akcija vzmetnic in spalniškega pohištva
Akcija vzmetnic in spalniškega pohištva

Odeja Cottonfil Light (več dimenzij)

Proizvajalec Odeja
Bombažna odeja Cottonfil Light je lahka, mehka odeja primerna za uporabo v poletnih mesecih. Odeja je proizvod slovenskega podjejta Odeja iz Škofje Loke. Odejo Cottonfil Light odlikujejo visoko kvalitetni vgrajeni materiali, ki omogočajo pogosto pranje in s tem maksimalno higieno.
Brezplačna dostava
Price From: 107,40 €
Dobava: 7-11 dni

Odeja Cottonfil Light

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Bombažna odeja Cottonfil Light je lahka, mehka odeja primerna za uporabo v poletnih mesecih. Odlikujejo jo visoko kvalitetni vgrajeni materiali omogočajo pogosto pranje in s tem maksimalno higieno. Vsi uporabljeni materiali imajo potrdilo OKO-TEX STANDARD 100, ki zagotavlja, da materiali ne vsebujejo škodljivih snovi. Odeja Cottonfil Light je zelo primerna za vse, ki se prekomerno znojijo. Bombažna odeja Cottonfil Light je proizvod priznanega slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: 100% bombažni inlet. Visoko kvaliteten bombažni inlet je zračen in koži prijazen.

Polnino: 90% bombaž in 10% poliester; 300 g/m2 Bombažno polnilo je oplemeniteno s poliestrnimi vlakni

Toplotne karakteristike: Poletno lahka bombažna odeja

Prerez:

Odeja Cottonfil Light - prerez

Dimenzije:

  • 140x200 cm
  • 200x200 cm
  • 260x200 cm
  • 140x220 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Po pranju izdelek dobro pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini. Strojno sušenje ni dovoljeno!

Odeja Cottonfil Light - vzdrževanje

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij