Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Odeja Inlet Dreamfil Extra (več dimenzij)

Proizvajalec
Odeja
Odeja Inlet Dreamfil Extra je lahka, mehka, voluminozna in topla odeja, primerna za zimske mesece. Odeja je lahko uporabljajo tudi astmatike in alergike. Odeja je na voljo v različnih dimenzijah. Odeja Inlet Dreamfil Extra je izdelek podjetja Odeja iz Škofje Loke.
Brezplačna dostava
Price From: 115,20 €
Dobava: 7-11 dni

Odeja Inlet Dreamfil Extra

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Odeja Inlet Dreamfil Extra je lahka, mehka, voluminozna in topla odeja, prešita v obliki kokona, ki nas prijetno objame in razvaja vso noč. Zaradi izjemnih karakteristik vhodnih materialov je odeja primerna tudi za astmatike in alergike. Vsi uporabljeni materiali imajo potrdilo OKO-TEX STANDARD 100, ki zagotavlja, da materiali ne vsebujejo škodljivih snovi. Odeja Inlet Dreamfil Extra je izdelek priznanega slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: 100% bombažni inlet. Zelo kvaliteten bombažni inlet je zračen in koži prijazen, hkrati pa tako gosto tkan, da ne prepušča zelo finih vlaken.

Polnino: 100% silikoniziran poliester, 400 g/m2. Klinično preizkušeno polnilo iz silikoniziranega poliestra Dreamfil je izredno lahko, mehko in toplo – kot puh. Zaradi izjemnih karakteristik ga priporočamo tudi vsem alergikom in astmatikom.

Toplotne karakteristike: Zelo topla odeja

Prerez:

Odeja Inlet Dreamfil Extra - prerez

Dimenzije:

  • 140x200 cm
  • 200x200 cm
  • 260x200 cm
  • 140x220 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Izdelek po pranju pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini.

Odeja Inlet Dreamfil Extra - vzdrževanje

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij