Pokličite
01 5005 194

Odeja Medical Light 200x200

Odeja Medical Light je čudovito lahkota, zračna in izjemno mehka, primerna za alergike in astmatike. Odeja je primerna za toplejše spalnice, toplejše letne čase in za vse tiste, ki vam je ponoči rado vroče.

Redna cena: 250,00 €

Spletna cena: 69,99 €

Dobava: 1-5 dni
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Odeja Medical Light 200x200

Za povečavo kliknite na sliko

-72%
Opis izdelka

Odeja Medical Light (200x200)je čudovito lahkota, zračna in izjemno mehka, primerna za alergike in astmatike. Odeja je primerna za toplejše spalnice, toplejše letne čase in za vse tiste, ki vam je ponoči rado vroče.

Pri sestavi odeje Medical Light so uporabljeni skrbno izbrani materiali, ki zagotavljajo zaščito pred alergenimi mikroorganizmi. Tkanina je obdelana z aktivno dvojno zaščito Allergo-Protection, ki preprečuje razvoj pršic in škodljivih bakterij. Polnilo pa je iz lahkih in mehkih Sensi-Care vlaken, posebej zasovanih za alergike in astmatike.

Odejo Medical Light se lahko pere v pralnem stroju na 60°, to pa preprečuje vdor in razvoj alergenih mikroorganizmov v vaši postelji. 

Tkanina:

  • 48% bombaž
  • 52% poliester

Polnilo:

  • 100% poliester, Sensi-Care
  • teža polnila: 100g/m2

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij