AKCIJA: Dodatnih -10% popusta tudi na že znižano pohištvo za spalnice.
Vpiši kodo SANJE10. Samo do ponedeljka 14.6.
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Odeja Merinofil Medium Odeja Merinofil Medium
  • Odeja Merinofil Medium - prerez Odeja Merinofil Medium - prerez
  • Odeja Merinofil Medium - prerez Odeja Merinofil Medium - prerez
Proizvajalec Odeja

Odeja Merinofil Medium (volna Merino; več dimenzij)

Hiter pregled

Odeja Merinofil Medium je srednje topla odeja polnjena s pralno ovčjo volno MERINO Woolmark kvalitete. Odeja je zračna in omogoča izrazito ter uspešno akumulacijo toplote. Primerna za vse, ki jih tudi v toplejših mesecih rado zebe, sicer pa je primerna za uporabo v prehodnih letnih časih ali pa v ogrevanih prostorih. Na voljo v različnih dimenzijah.

Spletna cena: 129,27 €

12 x 11,16 €
Redna cena: 143,64 €
Prihranite: 14,37 € (10%)
Rok dostave: 7-11 dni
Cena dostave: 0,00 €-5,79 €

Podrobnosti

Odeja Merinofil Medium je polnjena s posebej obdelano pralno ovčjo volno MERINO Woolmark kvalitete. Odeja je zračna in omogoča izrazito ter uspešno akumulacijo toplote. Vsi uporabljeni materiali imajo potrdilo OKO-TEX STANDARD 100, ki zagotavlja, da materiali ne vsebujejo škodljivih snovi. Priporočamo jo vsem, ki jih tudi v toplejših mesecih rado zebe, sicer pa je primerna za uporabo v prehodnih letnih časih ali pa v ogrevanih prostorih. Odeja Merinofil Medium je proizvod slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: 100% bombažni inlet. Visoko kvaliteten bombažni inlet je zračen in koži prijazen, hkrati pa tako gosto tkan, da ne prepušča zelo finih vlaken.

Polnino: 100% pralna ovčja volna MERINO kvalitete, 450 g/m2. Ovčja volna je naravni material s specifičnim vonjem. Idealna je za vse, ki imajo radi toploto, so podvrženi znojenju in niso alergični na naravna vlakna. Specialna ovčja volna MERINO Woolmark kvalitete je pralna.

Toplotne karakteristike: Srednje topla volnena odeja

Prerez:

Odeja Merinofil Medium - prerez

Dimenzije:

  • 140x200 cm
  • 200x200 cm
  • 260x200 cm
  • 140x220 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Izdelek po pranju pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini. Sušenje v bobnu ni dovoljeno!

Odeja Merinofil Medium - vzdrževanje

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje