Pokličite
01 5005 194

Odeja Merinofil Medium (volna Merino; več dimenzij)

Proizvajalec
Odeja
Odeja Merinofil Medium je srednje topla odeja polnjena s pralno ovčjo volno MERINO Woolmark kvalitete. Odeja je zračna in omogoča izrazito ter uspešno akumulacijo toplote. Primerna za vse, ki jih tudi v toplejših mesecih rado zebe, sicer pa je primerna za uporabo v prehodnih letnih časih ali pa v ogrevanih prostorih. Na voljo v različnih dimenzijah.
Price From: 124,90 €
Dobava: 7-11 dni
Cena dostave: 0,00 €-3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Odeja Merinofil Medium

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Odeja Merinofil Medium je polnjena s posebej obdelano pralno ovčjo volno MERINO Woolmark kvalitete. Odeja je zračna in omogoča izrazito ter uspešno akumulacijo toplote. Vsi uporabljeni materiali imajo potrdilo OKO-TEX STANDARD 100, ki zagotavlja, da materiali ne vsebujejo škodljivih snovi. Priporočamo jo vsem, ki jih tudi v toplejših mesecih rado zebe, sicer pa je primerna za uporabo v prehodnih letnih časih ali pa v ogrevanih prostorih. Odeja Merinofil Medium je proizvod slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: 100% bombažni inlet. Visoko kvaliteten bombažni inlet je zračen in koži prijazen, hkrati pa tako gosto tkan, da ne prepušča zelo finih vlaken.

Polnino: 100% pralna ovčja volna MERINO kvalitete, 450 g/m2. Ovčja volna je naravni material s specifičnim vonjem. Idealna je za vse, ki imajo radi toploto, so podvrženi znojenju in niso alergični na naravna vlakna. Specialna ovčja volna MERINO Woolmark kvalitete je pralna.

Toplotne karakteristike: Srednje topla volnena odeja

Prerez:

Odeja Merinofil Medium - prerez

Dimenzije:

  • 140x200 cm
  • 200x200 cm
  • 260x200 cm
  • 140x220 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Izdelek po pranju pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini. Sušenje v bobnu ni dovoljeno!

Odeja Merinofil Medium - vzdrževanje

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij