JESENSKA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -80% Več>>>
Samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Proizvajalec Odeja

Odeja Naturfil Double (več dimenzij)

Hiter pregled

Odeja Naturfil Double je naravna odeja primerna za vse letne čase. Odeja je sestavljena iz dveh med seboj spletih odej, ki jih lahko uporabljamo ločeno. Odeja je izdelek podjetja Odeja iz Škofje Loke.
Cena: 285,23 € 12 x 23,77 €
Rok dostave: 7-11 dni
Cena dostave: 0,00 €-5,79 €
Nakupuj na obroke z EOM 0% samo do 31.10.! 12 obrokov z 0 % obresti in brez stroškov.
V akcijskem obdobju za nakupe s hitrim kreditom LEANPAY na 3, 6, 10 ali 12 obrokov nudimo obročno plačilo brez stroškov in obresti. Akcija traja do 31.10.2021.
Več informacij o akciji.

Podrobnosti

Odeja Naturfil Double je naravna odeja primerna za vse letne čase. Odeja je sestavljena iz dveh med seboj spetih odej, polnjenih z različnimi plastmi bombažnega oziroma volnenega polnila (Cottonfil Light + Merinofil Medium). Odvisno od sezone jih lahko uporabljamo ločeno, speti skupaj pa z zrakom ustvarita izjemno toplotno vrednost in tudi zračnost. Odeja Naturfil Double je izdelek priznanega slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: 100% bombažni inlet. Zelo kvaliteten bombažni inlet je zračen in koži prijazen, hkrati pa tako gosto tkan, da ne prepušča zelo finih vlaken.

Polnino: Bombažna odeja: 90% bombaž, 10% poliester, 300 g/m2; Volnena odeja: 100% pralna ovčja volna MERINO Woolmark kvalitete, 450 g/m2. Bombažno polnilo v tanjši odeji je oplemeniteno s poliestrnimi vlakni. Pralna ovčja volna MERINO Woolmark kvalitete v debelejši odeji je specifičnega vonja. Idealna je za vse, ki ljubijo toploto, so podvrženi znojenju in niso alergični na naravna vlakna.

Toplotne karakteristike: Srednje topla volnena odeja

Prerez:

Odeja Naturfil Double - prerez

Dimenzije:

  • 140x200 cm
  • 200x200 cm
  • 260x200 cm
  • 140x220 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Perite vsako odejo posebej, po pranju jo dobro pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini. Sušenje v bobnu ni dovoljeno!

Odeja Naturfil Double - vzdrževanje

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje