Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Odeja Naturfil Double (več dimenzij)

Proizvajalec
Odeja
Odeja Naturfil Double je naravna odeja primerna za vse letne čase. Odeja je sestavljena iz dveh med seboj spletih odej, ki jih lahko uporabljamo ločeno. Odeja je izdelek podjetja Odeja iz Škofje Loke.
Price From: 224,50 €
Dobava: 7-11 dni
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Odeja Naturfil Double (več dimenzij)

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Odeja Naturfil Double je naravna odeja primerna za vse letne čase. Odeja je sestavljena iz dveh med seboj spetih odej, polnjenih z različnimi plastmi bombažnega oziroma volnenega polnila (Cottonfil Light + Merinofil Medium). Odvisno od sezone jih lahko uporabljamo ločeno, speti skupaj pa z zrakom ustvarita izjemno toplotno vrednost in tudi zračnost. Odeja Naturfil Double je izdelek priznanega slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: 100% bombažni inlet. Zelo kvaliteten bombažni inlet je zračen in koži prijazen, hkrati pa tako gosto tkan, da ne prepušča zelo finih vlaken.

Polnino: Bombažna odeja: 90% bombaž, 10% poliester, 300 g/m2; Volnena odeja: 100% pralna ovčja volna MERINO Woolmark kvalitete, 450 g/m2. Bombažno polnilo v tanjši odeji je oplemeniteno s poliestrnimi vlakni. Pralna ovčja volna MERINO Woolmark kvalitete v debelejši odeji je specifičnega vonja. Idealna je za vse, ki ljubijo toploto, so podvrženi znojenju in niso alergični na naravna vlakna.

Toplotne karakteristike: Srednje topla volnena odeja

Prerez:

Odeja Naturfil Double - prerez

Dimenzije:

  • 140x200 cm
  • 200x200 cm
  • 260x200 cm
  • 140x220 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Perite vsako odejo posebej, po pranju jo dobro pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini. Sušenje v bobnu ni dovoljeno!

Odeja Naturfil Double - vzdrževanje

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij