Furnitura praznuje 10 LET: DNEVI BREZPLAČNIH DOSTAV
Podaljšano do 7.7. -
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
-32%
Akcija traja še
Proizvajalec Jela

OMARA RADDA TENA (VEČ BARV)

Hiter pregled

Moderna omara Radda Tena vsebuje en predal, dvoje vratc in pet polic. Na voljo je v barvni kombinaciji bukev ali oreh barve in bele barve v visokem sijaju. Omara ima soft-close mehanizem, ki vam omogoča tiho zapiranje in dolgoletno uporabo, saj prepreči hitro obrabo. Zunanji deli omare imajo 4 plasti UV laka in so zato bolj odporni na praske in poškodbe.

Spletna cena: 236,00 €

12 x 20,41 €
Redna cena: 349,00 €
Prihranite: 113,00 € (32%)
Rok dostave: 20-40 dni
Brezplačna dostava Brezplačna dostava

Podrobnosti

Moderna omara vam nudi dodatni prostor za shranjevanje vaših dragocenosti! Moderna omara Radda Tena vsebuje en predal, dvoje vratc in pet polic. Na voljo je v barvni kombinaciji bukev ali oreh barve in bele barve v visokem sijaju. Omara ima soft-close mehanizem, ki vam omogoča tiho zapiranje in dolgoletno uporabo, saj prepreči hitro obrabo. Zunanji deli vitrine imajo 4 plasti UV laka in so zato bolj odporni na praske in poškodbe. Izdelana je iz oplemenitene iverne plošče. Omara je del kolekcije dnevnih sob Radda Tena, oglejte si še ostale artikle iz te kolekcije in si izoblikujte unikatno in sanjsko dnevno sobo. Na levi strani ima omara predal, pod njem odprto polico in ena vratca za katerimi se skriva še dodatna polica. Na desnem delu omare so še tri police.

Moderna omara vam nudi dodatni prostor za shranjevanje vaših dragocenosti!

ORGANIZIRAN PROSTOR ZA SHRANJEVANJE

Omara Radda Tena je skrbno organizirana saj vam ponuja en predal, eno odprto polico in še štiri dodatne police, katere se skrivajo za dvojimi vratci. Odprti del s polico je odličen za knjige ali razne dekorativne izdelke in slike, katere želite izpostaviti v svoji dnevni sobi. V zaprte dele omare pa lahko pospravite razne papirje, igrače in ostale predmete, ter s tem ohranite pospravljeno in urejeno dnevno sobo. LED osvetlitev bo poskrbela, da bodo vaše dragocenosti lepo osvetljene in bolj izpostavljene.

VISOKI SIJAJ ZA VEČJO ODPORNOST NA POŠKODBE IN ELEGANTEN VIDEZ

Omara Radda Tena je na voljo v kombinaciji oreha ali bukve in bele barve v visokem sijaju. Zunanji deli omare imajo štiri plasti UV laka, kar jih naredi bolj odporne na razne praske in poškodbe. Bela barva v visokem sijaju v prostor prinese več svetlobe, saj se ta odbija od pohištva, prav tako pa doda pridih elegance in prefinjenosti.

SOFT-CLOSE MEHANIZEM ZA TIHO ZAPIRANJE IN LAŽJO UPORABO

Celotna linija dnevnih sob Radda Tena ima funkcijo soft-close, ki vam omogoča tiho zapiranje. Ta vam omogoči lažjo uporabo vašega pohištva, poleg tega pa preprečuje trenje med uporabo in posledično tudi zmanjšuje možnost poškodb in prehitre obrabe. Mehanizem za tiho zapiranje vam omogoči dolgoletno nemoteno uporabo vašega pohištva.

LED osvetlitev je vključena v ceno.

Material

  • Oplemenitena iverna plošča

Barva

  • Bela barva v visokem sijaju
  • Bukev ali oreh v visokem sijaju

Dimenzije

  • Širina 91 cm
  • Višina 116 cm
  • Globina 40 cm

Kolekcija

  • Radda Tena.  Ostale artikle te kolekcije si lahko ogledate TUKAJ. 
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje