Pokličite
01 5005 194
Inventurna razprodaja 2018
Inventurna razprodaja 2018

Otroški pograd TITANO

Proizvajalec Colombini
Otroški pograd Titano vas bo navdušil s svojim izredno funkcionalnim dizajnom. Pograd je sestavljen iz dveh elementov: postelje V4863Y z dodatnim izvlečnim ležiščem in postelje V4866Q, ki je zgornji element. Z izbiro pograda Titan boste vedno imeli pripravljeno dodatno ležišče in je kot nalašč za vas, če želite svojemu otroku ponuditi največ in najboljše.
Brezplačna dostava

Redna cena: 1.040,40 €

Spletna cena: 832,32 €

Dobava: Kontaktirajte nas
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Otroški pograd TITANO

Za povečavo kliknite na sliko

-20%
Opis izdelka

POGRAD TITANO - FUNKCIONALNI DIZAJN

Otroški pograd Titano vas bo navdušil s svojim izredno funkcionalnim dizajnom. Pograd je sestavljen iz dveh elementov: postelje V4863Y z dodatnim izvlečnim ležiščem in postelje V4866Q, ki je zgornji element. Z izbiro pograda Titan boste vedno imeli pripravljeno dodatno ležišče in je kot nalašč za vas, če želite svojemu otroku ponuditi največ in najboljše.

VRHUNSKA KAKOVOST

Pograd Titano je izdelek priznanega italijanskega proizvajalca Colombini, ki ponuja inovativne in funkcionalne rešitve za otroške sobe. Vsi izdelki so izdelani v skladu z vsemi evropskimi varnostnimi standardi in iz materialov z nizko vsebnostjo formaldehida, ki se uvrščajo v emisijski razred E1 (po standardu EN 717-1).

PRILAGAJANJE PO VAŠI MERI 

Izbirate lahko med različnimi barvami, dimenzijami, postavitami, elementi in dodatki. Po meri si lahko sestavite unikatno otroško sobico in si jo prilagodite po vaših željah in potrebah. Kontaktirajte nas na e-mail naslovu: prodaja@salonpohistva.si ali na tel. št.: 01 5005 194 in pomagali vam bomo pri izbiri.

Dimenzije za posteljo V4863Y:

  • višina: 131,5 cm
  • širina: 200 cm
  • globina: 129,1 cm
  • dodatno izvlečno ležišče, globina: 80 cm; višina vzmetnice: max 17 cm

Skica:

Dimenzije za posteljo V4866Q:

  • višina: 48,5 cm
  • širina: 87,7 cm
  • globina: 200 cm
  • notranje dimenzije: 195 x 86 cm

Skica:

Barve:

 

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij