AKCIJA: Ob nakupu nad 500€ prejmete vrednostni bon v višini 100€. Samo do 3.6.2019. Več informacij>>>>×
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
 • Ovalna vrtna miza Eclypse (raztegljiva) Ovalna vrtna miza Eclypse (raztegljiva)
 • Ovalna vrtna miza Eclypse:detajl Ovalna vrtna miza Eclypse:detajl
 • Ovalna vrtna miza Eclypse: ambient Ovalna vrtna miza Eclypse: ambient
 • Ovalna vrtna miza Eclypse: detajli Ovalna vrtna miza Eclypse: detajli
 • Ovalna vrtna miza Eclypse: detajli Ovalna vrtna miza Eclypse: detajli
Proizvajalec Medeot Garden Line

Ovalna vrtna miza Eclypse (raztegljiva)

Hiter pregled

Raztegljiva ovalna vrtna miza Eclypse iz masivnega lesa(robinja), dolžine 160/200cm, je izdelek estetskega dizajna in kakovostne izdelave italijanskega proizvajalca vrtnega pohištva Medeot Garden Line. Mizo se zelo enostavno razteza in krči. Ko je miza neraztegnjena se element za raztezanje enostavno pospravi pod mizo. Ovalno vrtno mizo Eclypse dela unikatno predvem lično oblikovanje podnožja ter zanimiv kontrast kombiniranja ravnih in ukrivljenih elementov, ki sestavljajo zgornjo del. Dostava vrtne mize Eclypse je brezplačna!
1.488,40 € ali 12 x 124,03 €
AKCIJA: NA OBROKE BREZ OBRESTI 0 % obresti do 24 obrokov
V promocijskem obdobju do 31.5. za nakupe preko hitrega kredita LEANPAY na 3,6 ,12 ali 24 obrokov, kupec ne plača obresti. Pri prvem obroku kupec plača 4% stroške ocene rizika. Več informacij o akciji.
Dobava: 17-21 dni
Cena dostave: 0,00 €
Brezplačna dostava Brezplačna dostava

Podrobnosti

Raztegljiva ovalna vrtna miza Eclypse iz masivnega lesa(robinja) je izdelek estetskega dizajna in vrhunske izdelave italijanskega proizvajalca vrtnega pohištva Medeot Garden Line. Miza je široka 97cm in dolga 160cm, raztegnjena 200cm. Mizo se zelo enostavno razteza in krči. Ko je vrtna miza Eclypse neraztegnjena se element za raztezanje enostavno pospravi pod mizo. Ovalno vrtno mizo Eclypse dela unikatno predvem lično oblikovanje podnožja ter zanimiv kontrast kombiniranja ravnih in ukrivljenih elementov, ki sestavljajo zgornjo del. Ovalna vrtna miza Eclypse je na voljo v dveh izvedbah osnovni in izvedbi nadgrajeni z vrtečim pladnjem.

Vrtna miza Eclypse je tako kot vsi izdelki podjetja Medeot Garden Line narejena iz robinje(robinia pseudoacacia), iz lesa, ki je zaradi svoje naravne odpornosti na vremenske vplive zelo primeren za zunanjo uporabo. Podjetje Medeot Garden Line je razvilo posebno tehniko krivljenja masivnega lesa, zato vsakega od njihovih izdelkov odlikujejo izredno lepe in unikatne linije. Dostava vrtne mize Eclypse je brezplačna.

Material: masivni les(robinja)

Model:

 • Osnovni
 • Z vrtečim pladnjem

Dimenzije:

 • Višina : 76 cm
 • Dolžina : 160/200(raztegnjena)cm
 • Širina : 97 cm

Ostalo: Brezplačna dostava! 

 1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje

Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več informacij