NAJVEČJA POLETNA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -70%
Akcija čiščenje zalog-70% traja do RAZPRODAJE ZALOG. Več informacij>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
-33%

PISALNA MIZA SENSATIO

Hiter pregled

PISALNA MIZA SENSATIO je elegantna pisalna miza v beli barvi, ki bo v vaš dom prinesla svetlobo in prefinjenost. Miza ima dva predala, kamor boste lahko pospravili papirje, zvezke, pisala, in ostalo pisarniško galanterijo in tako poskrbeli za čisto in pospravljeno delovno površino. Predala sta brez kljuk za še boljši videz mize in se z lahkoto odpirata. Izdelana je iz kvalitetnega materiala MDF, ki bo poskrbel za dolgoletno nemoteno uporabo.

Spletna cena: 134,96 €

12 x 11,68 €
Redna cena: 202,81 €
Prihranite: 67,85 € (33%)
Rok dostave: Predvideno v ponedeljek 02.08.2021
Cena dostave: 5,79 €

Podrobnosti

PISALNA MIZA SENSATIO je elegantna miza v beli barvi, ki bo poskrbela, da bo vaš prostor videti svetlejši in bolj prefinjen. Izdelana je iz kvalitetnega MDF materiala, ki bo poskrbel za dolgoletno nemoteno uporabo. Miza ima dva predala, kamor boste lahko pospravili papirje, zvezke, pisala, in ostalo pisarniško galanterijo, in tako ohranili čisto in pospravljeno delovno površino. Predala sta brez kljuk, kar jima da še bolj minimalistični in elegantni videz. Predala se preprosto odpirata. Stranice mize so debeline 40cm, zgornja plošča mize je na skrajnem levem in desnem robu rahlo zaobljena.

KVALITETNI MDF ZA DOLGOLETNO NEMOTENO UPORABO

MDF ali Medium Density Fireboard je srednje gosta vlaknena plošča, ki je izdelana iz lesnih vlaken z dodatkom smole. MDF se ponaša z visoko kvaliteto, stabilnostjo, in odpornosti na vlago, tako da so pohištveni izdelki iz MDF primerni tudi za uporabo v kopalnici. MDF vam bo omogočil dolgoletno nemoteno uporabo vašega pohištva, hkrati bo pa poskrbel za dober in moderen videz.

Material

  • MDF

Barva

  • Bela

Dimenzije

  • Širina 120cm
  • Globina 42cm
  • Višina 74cm
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje