Spletni Salon pohištva Furnitura nemoteno obratuje. Hitro in enostavno si lahko novo pohištvo naročite na dom.
Za pomoč in nasvete smo vam na voljo preko elektronske pošte prodaja@salonpohistva.si.
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
-37%

PISARNIŠKA MIZA STYLO

Hiter pregled

PISARNIŠKA MIZA STYLO je moderna pisarniška miza, ki vam nudi veliko delovne površine in dodatni predalnik za shranjevanje vseh vaših pomembnih papirjev in ostale pisarniške galanterije. Je v barvni kombinaciji črne barve in barve hrasta, ki modernizira vaš dom ali pisarno in za vas ustvari lep delovni kotiček, ki pozitivno vpliva na vašo produktivnost pri delu.

Spletna cena: 214,00 €

12 x 18,51 €
Redna cena: 340,00 €
Prihranite: 126,00 € (37%)
Ni na zalogi

Podrobnosti

PISARNIŠKA MIZA STYLO je moderna pisarniška miza v barvni kombinaciji črne barve in barve hrasta, ki vaš dom polepša in modernizira. Miza vam nudi veliko delovne površine, saj ima zgornja plošča širino 160 cm in globino 70 cm. Vključen je tudi dodatni predalnik s tremi predali v črni barvi, kamor lahko shranite vse vaše papirje in pisarniško galanterijo, kar vam omogoča, da ohranite čisto in organizirano delovno površino. Med predalnikom in zgornjo ploščo mize je prostor, ki lahko služi kot polica za odlaganje raznih predmetov. Druga stran mize je iz jekla v črni barvi.

PROSTORNOST IN MODERNI VIDEZ V ENEM

Pisarniška miza STYLO vam nudi veliko delovne površine, kamor boste lahko položili vse, kar zahteva produktivno opravljanje dela. Vključen je tudi predalnik z dvema manjšima in enim večjim predalom, kamor lahko spravite vso vašo pisarniško galanterijo in tako ohranite več prostora na mizi. Miza je v prelepi moderni barvni kombinaciji, ki polepša vsako pisarno ali delovni kotiček in tako pozitivno vpliva na vaše delo in produktivnost.

Barva

  • Hrast + črna

Dimenzije

  • Širina 160cm
  • Globina 70cm
  • Višina 76cm

Material

  • MDF plošča + oplemenitena iverna plošča

Nosilnost

  • 80 kg

Funkcije

  • Vključen predalnik, ki je lahko na leci ali desni strani mize

 

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje