Pokličite
01 5005 194
Izdelek

Pisarniški stol TECHNO

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Pisarniški stol TECHNO

Pisarniški stol TECHNO je vrhunski pisarniški stol, ki vas ne bo razočaral. Namenjen je vsem, ki veliko časa preživijo v sedečem položaju (8 ur in več). Prilagodite ga lahko po svojih željah (višina in položaj sedišča, naslonjala za roke, hrbet in glavo). Torej, če iščete udoben, kvaliteten in dizajnerski stol, potem je pisarniški stol TECHNO kot nalašč za vas.
210,45 €
Izdelek ni več dobavljiv

Pisarniški stol TECHNO (slika je simbolična)

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Pisarniški stol TECHNO je vrhunski pisarniški stol, namenjen vsem, ki svoj delovnik preživijo večinoma v sedečem položaju. Ta dizajnerski pisarniški stol se lahko pohvali z najkvalitetnejšimi mehanizmi.

Pisarniški stol TECHNO si lahko prilagodite glede na vašo težo in višino. Po vaših željah si lahko nastavite sedišče, saj ga lahko regulirate v višino in tudi pomaknete ga lahko naprej ali nazaj. Da bo delo kar se da udobno, so nastavljiva tudi naslonjala za roke, hrbet in glavo (naslon za glavo ni nastavljiv po višini).

Ogrodje pisarniškega stola TECHNO je iz kromiranega jekla in na voljo je v treh različnih barvah.

Pisarniški stol TECHNO ima certifikat za profesionalno pisarniško uporabo, saj ustreza vsem kriterijem in je namenjen ljudem, ki presedijo 8 ali več ur.

Barve:

  • črna
  • bela
  • siva

Dimenzije:

  • višina: 115-125 cm
  • dolžina: 64 cm
  • širina: 76 cm
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij