JESENSKA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -80% Več>>>
Samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Izdelek

Plinski žar Campingaz EL PRADO GRILL 2200 W

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.

Plinski žar Campingaz EL PRADO GRILL 2200 W Plinski žar Campingaz EL PRADO GRILL 2200 W Plinski žar Campingaz Plinski žar Campingaz Plinski žar Campingaz

Plinski žar Campingaz EL PRADO GRILL 2200 W

Hiter pregled

Plinski žar Campingaz EL PRADO GRILL 2200 W vas bo presenetil v vseh pogledih. Izjemno ekonomičen žar, vam bo vedno pripravil vrhunske, zdrave obroke. Žar je iz jekla v kombinaciji z lesom. Na vsaki strani ima dva kolesa, ki omogočata lažjo mobilnost žara.
Cena: 303,90 € 12 x 25,33 €

Podrobnosti

Plinski žar Campingaz EL PRADO GRILL 2200 W je primeren za vse, ki iščejo kvaliteto in praktičnost.

Plinski žar Campingaz EL PRADO GRILL 2200 W je oblikovan v kombinaciji z jeklom in lesom. Praktično razporejene odlagalne police, ki vam bodo nudile več kot dovolj prostora za vaše kuharske pripomočke. Na obeh straneh ima tudi kljukice, ki so namenjene kuhinjskim krpam. Površina za pečenje meri 2150 cm2. Pokrov ima na vrhu okence skozi katerega lahko opazujete in nadzorujete vašo hrano med peko.

Enakomerna porazdelitev toplote vam bo zagotavljala, da bo hrana kar se da kakovostno pripravljena, z manj dima in ožiganja maščob. Plinski žar Campingaz EL PRADO GRILL 2200 W ima kar 50% manjšo porabo goriva. V kurišču ni odprtin, zato je gorilnik zaščiten pred vetrom. Jakost toplote boste brez težav regulirali z gumbi na žaru. Dvodelna emajlirana mreža za pečenje je primerna tudi za čiščenje v pomivalnem stroju.

Ostale lastnosti:

  • toplotni indikator
  • elektronski vžig
  • moč: 4,7 kW
  • teža: 27 kg

Garancija na izdelek je 2 leti.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje