Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%
Izdelek

Plinski žar Campingaz EL PRADO GRILL 2200 W

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Plinski žar Campingaz EL PRADO GRILL 2200 W

Plinski žar Campingaz EL PRADO GRILL 2200 W vas bo presenetil v vseh pogledih. Izjemno ekonomičen žar, vam bo vedno pripravil vrhunske, zdrave obroke. Žar je iz jekla v kombinaciji z lesom. Na vsaki strani ima dva kolesa, ki omogočata lažjo mobilnost žara.
Brezplačna dostava
303,90 €
Izdelek ni več dobavljiv

Plinski žar Campingaz EL PRADO GRILL 2200 W

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Plinski žar Campingaz EL PRADO GRILL 2200 W je primeren za vse, ki iščejo kvaliteto in praktičnost.

Plinski žar Campingaz EL PRADO GRILL 2200 W je oblikovan v kombinaciji z jeklom in lesom. Praktično razporejene odlagalne police, ki vam bodo nudile več kot dovolj prostora za vaše kuharske pripomočke. Na obeh straneh ima tudi kljukice, ki so namenjene kuhinjskim krpam. Površina za pečenje meri 2150 cm2. Pokrov ima na vrhu okence skozi katerega lahko opazujete in nadzorujete vašo hrano med peko.

Enakomerna porazdelitev toplote vam bo zagotavljala, da bo hrana kar se da kakovostno pripravljena, z manj dima in ožiganja maščob. Plinski žar Campingaz EL PRADO GRILL 2200 W ima kar 50% manjšo porabo goriva. V kurišču ni odprtin, zato je gorilnik zaščiten pred vetrom. Jakost toplote boste brez težav regulirali z gumbi na žaru. Dvodelna emajlirana mreža za pečenje je primerna tudi za čiščenje v pomivalnem stroju.

Ostale lastnosti:

  • toplotni indikator
  • elektronski vžig
  • moč: 4,7 kW
  • teža: 27 kg

Garancija na izdelek je 2 leti.

Dodatne informacije

Dobavljivo po Ne
Special name Ne
Originalen naziv proizvajalca Ne
Stock status Ne
New stock date Ne
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij