Pokličite
01 5005 194

Plinski žar Campingaz RBS C-LINE 1900 D

Proizvajalec Campingaz
Plinski žar Campingaz RBS C-LINE 1900 D vam bo nudil vse kvalitetne lastnosti, ki jih dober žar potrebuje. Žar ima poleg dveh keramičnih gorilnikov tudi stranski kuhalnik in tudi ogromno prostora za odlaganje kuharskih pripomočkov.
Brezplačna dostava
759,00 €
Dobava: Na zalogi
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Plinski zar-1

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Plinski žar Campingaz RBS C-LINE 1900 D vam bo v pomoč ob pripravi zdrave in okusne hrane. 

Pri pripravi vam bo žar nudil več kot dovolj prostora za odlaganje sestavin in posod, ki jih boste potrebovali za pripravo. Vsaka stran je namreč obdana s pultom. Na eni strani pulta pa vam bo na voljo obešalnik za krpe. Površina je prevlečena z jeklom, lakirana ter odporna na visoke temperature, zato vam tudi čiščenje ne bo povzročalo preglavic. Na spodnji del sta pritrjeni dve odlagalni polici. Na eni strani plinskega žara sta tudi pritrjena dva kolesa, tako, da lahko žar enostavno pospravimo ali pa ga brez težav premaknemo v senco, ko smo podvrženi preveliki vročini.

Četudi niste profesionalni kuhar, boste s plinskim žarom Campingaz RBS C-LINE 1900 D pustili tak vtis. RBS tehnologija bo poskrbela, da bodo vaše jedi lepo zapečene in dobrega okusa. To pomeni, da sta ob straneh nameščena dva keramična grelca, ki skrbita, da se površina enakomerno segreva. Z dvema kontrolnima gumboma pa boste lahko uravnavali temperaturo pečenja na grelniku. Termometer vam bo v pomoč, da boste lahko natančno spremljali temperaturo. Za postopno pečenje ali zgolj, da hrano vzdržujete primerno tolpo, vam bo v pomoč mreža nad površino za peko. Posoda za lovljenje maščobe pa se tudi izvleče za lažje vzdrževanje.

Žar ima tudi stranski kuhalnik kot dodatek, ki vam bo nudil še več svobode pri kuhanju. V primeru, da ga ne potrebujete, ga lahko le pokrijete in vsam bo služil kot odlagalna polica. 

Plinski žar Campingaz RBS C-LINE 1900 D vam bo dobro služil s plinsko jeklenko v velikosti od 10 do 15 kg z vsebnostjo plina Butan ali Propan in ima elektronski vžig.

Lastnosti:

  • dvodelna emajlirana litoželezna mreža za pečenje dimenzije 1900cm2 / 36 x 52cm
  • moč gorilnikov 7.8kW 
  • poraba gorilnikov 568g/h + 167g/h 
  • Stranski kuhalnik za pripravo prilog: 
  • moč 2.3 kW 
  • poraba plina 167 g/h

Garancija je 2 leti.

Oglejte si še ostalo ponudbo na plinski žari

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij