Pokličite
01 5005 194
Izdelek

Plinski žar Campingaz TEXAS DELUXE

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Plinski žar Campingaz TEXAS DELUXE

Plinski žar Campingaz TEXAS DELUXE s kuhalnikom je izdelan iz jekla. Opremljen je z več policami, za odlaganje vaših kuharskih pripomočkov. Plinski žar ima pokrov na katerega je nameščeno okence za lažji nadzor pri peki.
309,00 €
Izdelek ni več dobavljiv

Plinski žar Campingaz TEXAS DELUXE

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Plinski žar Campingaz TEXAS DELUXE vas bo rešil vseh neprijetnosti, ki se vas lotijo ob sestavljanju vašega starega žara. Zelo praktičen in kakovosten žar, vam bo nudil vse pogoje za dobre in zdrave obroke. Žar je iz jekla, površina pa meri 1800cm2 (55x33 cm). Na pokrovu ima nameščeno praktično okence in termometer, da boste lažje nadzorovali peko hrane. Rešetka za peko je emajlirana, kar pomeni, da se hrana ne bo prijemala nanj.

Plinski žar Campingaz TEXAS DELUXE ima tudi več kot dovolj odlagalnih polic. Na eni strani ima tudi kuhalnik, na katerem lahko pripravite razne omake, skuhate kavo ali čaj itd. Moč kuhalnika je 2.3 kW, poraba plina pa je 170 g/h. S kontrolnimi gumbi boste lahko jakost toplote naravnali po vaših željah. Za lažje premikanje ima ta plinski žar tudi dve kolesi.


Ostale lastnosti:

  • moč gorilnikov 10.5kW / poraba 300 + 300g/h + 170g/h 
  • dimenzija žara: Š: 122 cm x G 53 cm x V 112 cm

Garancija na izdelek je 2 leti.

Oglejte si še ostalo ponudbo na plinski žari

Dodatne informacije

Dobavljivo po Ne
Special name Ne
Originalen naziv proizvajalca Ne
Stock status Ne
New stock date Ne
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij