Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Plinski žar D340C

Proizvajalec
Flamula
Plinski žar D340C je narejen za tiste, ki želijo največ od žara. Izdelan je iz jekla, ki je površinsko emajliran kar onemogoča rjavenje. Ima izjemno veliko dodatne površine za pripravo in odlaganje pripomočkov. Dopolnite ga lahko z umivalnikom in tudi ostalimi dodatki.
Brezplačna dostava
2.540,65 €
Dobava: 1-3 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Plinski žar D340C

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Plinski žar D340C je narejen za tiste, ki želijo največ od žara. Izdelan je iz jekla, ki je površinsko emajliran kar onemogoča rjavenje. Ima izjemno veliko dodatne površine za pripravo in odlaganje pripomočkov. Dopolnite ga lahko z umivalnikom in tudi ostalimi dodatki.

V žar je vgrajen zaneslijv sistem prižiganja, ki ne potrebuje baterij. Svečka prižigalca je prevlečena s titanom, kar onemogoča rjavenje, omogoča zanesljivo iskro in ne potrebuje baterij. Žar D340C ima površino zaščiteno pred rjavenjem in se enostavno čisti. Litoželezne površine so prevlečene z matiranim emajlom, kar onemgoča rjavnje. Litoželezne površine tudi razporedijo toploto najbolje po celotni površini, emajlirana prevleka pa poskrbi za higieno in lahko čiščenje. Ima vgajen pokrov za peko z integriranim oknom, pečete lahko kot v običajni pečici ali pa uporabite raženj. Za lažje delo je vgrejeno veliko okno in pa temperaturni indikator.

Unikatna izvedba blažilnikov, zmanjša vžige hrane, ter prepračuje stik hrane s plinom. Pravilna oblika, da tradicionalen okus po žaru, ki se vrne nazaj v komoro pod pokrovom žara. Hrkrati pa omogočijo zelo enostavno čiščenje. Plinski žar D340C omogoča kombinacijo različnih vrst površin za peko.

Tehnični podatki:

 • samostojen plinski žar za izdelavo samostojne zunanje kuhinje.
 • površina za pečenje iz litoželeznega emajliranega materiala.
 • pokrov za peko z velikim oknom.
 • zanesljivo prižiganje na vsakem gorilniku brez uporabe baterije.
 • velika odlagalna mrežica.
 • močni litoželezni gorilniki (odvisno od modela).
 • blažilniki nad gorilniki, ki preprečujejo vžiganje hrane in pravilno razporedijo toploto po celotni površini žara.
 • vgrajen temperaturni indikator.
 • velikost površine za pečenje: (Š x G) 80 x 48 cm.
 • posoda za zbiranje odpadnega olja.
 • CE preizkušen.
 • dimenzije (Š x V x G): 184,9 x 116 x 58 cm.
 • moč žara 21,2kW.

Garancija: 5 let

Priporočila za plinske žare: Ko ne uporabljate vašega žara ga zaščitite s pokrivalom. Očistite površino vašega žara z gretjem in z žično ščetko takoj po uporabi. Na vsake toliko časa očistite litoželezna gorilnike s ščetko in preverite, če ni slučajno zamašena katera luknja na gorilniku. Zbiralec maščobe žara redno čistite in izpraznite prav tako vse železne in nerjaveče dele redno očistite.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij