AKCIJA: Dodatnih -10% popusta tudi na že znižano pohištvo za spalnice.
Vpiši kodo SANJE10. Samo do ponedeljka 14.6.
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
-32%

POČIVALNIK SAINT ZA LAŽJE VSTAJANJE

Hiter pregled

Počivalnik SAINT je odličen za vsakogar, ki si želi dober počitek in pomoč pri vstajanju, saj ima relaks in dvižno funkcijo. Počivalnik je iz tkanine, kar poveča vaše udobje saj se telo ne bo potilo in boste tudi v poletnih dneh lahko brezskrbno počivali na njem. Na voljo je v temno sivi barvi za moderni videz vašega doma.

Spletna cena: 420,10 €

12 x 36,33 €
Redna cena: 621,00 €
Prihranite: 200,90 € (32%)
Rok dostave: Predvideno v ponedeljek 21.06.2021
Cena dostave: 5,79 €

Podrobnosti

Počivalnik SAINT je odličen za vsakogar, ki si želi dober počitek in pomoč pri vstajanju, saj ima relaks in dvižno funkcijo, ki bosta poskrbeli za kakovosten počitek in olajšano vstajanje.

Počivalnik je iz tkanine v moderni temno sivi barvi, ki bo poskrbela za moderni videz vašega stanovanja. Kvalitetna tkanina bo povečala vaše udobje saj se telo ne bo potilo in boste tudi v vročih poletnih dneh lahko brezskrbno počivali na njem.

RELAKS FUNKCIJA ZA SPROŠČEN IN KAKOVOSTEN POČITEK

Počivalnik ima relaks funkcijo, kar pomeni, da z uporabo daljinca sprostite dvig nog nato pa s potiskom hrbta ob naslonjalo spremenite položaj počivalnika s sedečega v ležečega. Relaks funkcija je odlična za vse, ki si želijo še več udobja med počitkom, branjem, gledanjem televizije saj bo vaše telo bolj sproščeno in udobno nameščeno.

TEŽKO VSTAJATE? Z DVIŽNO FUNKCIJO BO TA PROBLEM POZABLJEN

Poleg relaks funkcije ima počivalnik tudi dvižno oziroma lift-up funkcijo, kar pomeni, da s preprostim pritiskom na gumb počivalnik spremeni svoj položaj tako, da se sedišče dvigne in nekoliko nagne. Ta funkcija vam bo omogočila veliko lažje vstajanje, kar je še posebej pomembno če imate težave z vstajanjem. S tem počivalnikom bo ta težava samo še preteklost.

Barva

  • Temno siva

Material

  • Tkanina

Dimenzije

  • Višina 110cm (140 z dvižno funkcijo)
  • Višina sedišča 49,5cm
  • Širina 90cm
  • Dolžina 49cm (161 z relaks funkcijo)

Funkcije

  • Relaks funkcija
  • Dvižna funkcija
  • Funkcije se opravljajo z daljincem
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje