DNEVI BREZPLAČNIH DOSTAV
Brezplačna, hitra in varna dostava za vsa naročila do 8.3.!
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Polična omara KM52 Polična omara KM52
-20%
Proizvajalec Colombini
Previous

Omara TK01

Previous

Polična omara KM32

Polična omara KM52

Hiter pregled

Polična omara KM52 je primerna za vsak delovni kotiček, saj omara s svojo funkcionalnostjo sodi v vsako pisarno. Omara je zelo prostorna, zato boste vanjo lahko pospravili vse potrebne dokumente in fascikle, boljšo preglednost pa vam omogočajo vključene police.

Spletna cena: 670,00 €

12 x 57,96 €
Redna cena: 839,00 €
Prihranite: 169,00 € (20%)
Rok dostave: Kontaktirajte nas
Brezplačna dostava Brezplačna dostava

Podrobnosti

Polična omara KM52 je primerna za vsak delovni kotiček, saj omara s svojo funkcionalnostjo sodi v vsak prostor. Omara je zelo prostorna, zato boste vanjo lahko pospravili vse potrebne dokumente in fascikle, lažjo preglednost pa vam omogočajo vključene police.

KVALITETA PISARNIŠKEGA POHIŠTVA, KI PRIČARA UDOBJE V VSAK DELOVNI PROSTOR

Priznani italijanski proizvajalec pisarniškega pohištva – Colombini – prisega na kakovost, katera bo zadovoljila tudi najzahtevnejše kupce in bodoče uporabnike. V ponudbi najdemo le pohištvo, ki je sestavljeno iz visoko kakovostnega materiala v skladu z nemško direktivo DIBt100, CLASS E1. Omenjena direktiva zagotavlja, da ima material iz katerega je pohištvo sestavljeno, najnižje vrednosti emisije formaldehida.

USTVARITE PISARNO Z ERGONOMSKO OBLIKOVANIM POHIŠTVOM

V današnjem času v pisarni preživimo preveč časa, da bi zanemarili pomen ergonomije delovnega mesta, zato je Colombini prava izbira za vse, ki se strinjate s to trditvijo! V ponudbi tako lahko najdete različne dimenzije pohištva in delovni prostor ustvarite po meri, saj se mora vsako delovno mesto prilagoditi posameznim uporabnikom.

PRILAGODLJIVO POHIŠTVO Z EDINSTVENIM DIZAJNOM

Pisarniško pohištvo Colombini vas bo prepričalo s svojo preprosto obliko in čistimi linijami, pri katerih se čuti italijanski stil elegance. S pestro izbiro različnih dimenzij in barv, lahko ustvarite unikaten delovni prostor, kjer boste pustili svojo osebno noto. Za dodatne informacije o dimenzijah in barvah smo vam na voljo – kontaktirajte nas še danes!

Na voljo so še omare v višini: 115cm, 156cm, 192cm 

Barve, ki so na voljo: breza, bela, biserno siva, temen brest, temen hrast, rovere portofino

Dimenzija:

  • V: 230 cm
  • G: 45 cm
  • Š: 183,8 cm

Barva:

  • Vrata: breza
  • Stranice: temen hrast

Material:

  • Oplemenitena iverna plošča  
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje