Spletni Salon pohištva Furnitura nemoteno obratuje. Hitro in enostavno si lahko novo pohištvo naročite na dom.
Za pomoč in nasvete smo vam na voljo preko elektronske pošte prodaja@salonpohistva.si.
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Posteljni nadvložek Antidust Double Comfort Posteljni nadvložek Antidust Double Comfort
Proizvajalec Odeja

Posteljni nadvložek Antidust Double Comfort (več dimenzij)

Hiter pregled

Posteljni nadvložek Antidust Double Comfort je letno-zimski komfortni posteljni nadvložek. Uporabimo lahko obe strani nadvložka. Posteljni nadvložek omogoča udobno in zdravo spanje. Izjemno ga priporočamo tudi vsem astmatikom in alergikom.

Spletna cena: 96,98 €

6 x 16,50 €
Redna cena: 107,76 €
Prihranite: 10,78 € (10%)
Ni na zalogi

Podrobnosti

Posteljni nadvložek Antidust Double Comfort z elastikami enostavno pritrdimo na vzmetnico in jo s tem učinkovito zaščitimo. Uporabimo lahko obe strani nadvložka. V toplejših obdobjih leta priporočamo zgoraj antistress tkanino, ki je sveža in hladna na dotik. Ko postane hladneje, pa bo toplejše mehko pletivo še dodatno razvajalo naše telo med spanjem. Posteljni nadvložek omogoča udobno in zdravo spanje. Izjemno ga priporočamo tudi vsem astmatikom in alergikom.

Tkanina: Letna stran: ANTI-STRESS / 59,6% bombaž, 40% poliester, 0,4% vgrajena karbonska vlakna; Zimska stran: pletivo-pliš, 70% bombaž, 30% poliester. Karbonska vlakna, vgrajena v tkanino, zmanjšujejo statično elektriko telesa in s tem omogočajo boljši spanec. Telo se sprosti, spanje je umirjeno in bolj globoko.

Polnino: ANTI-DUST / 100% silikoniziran poliester, 300 g/m2. Klinično preizkušeno polnilo, ki preprečuje razvoj alergenov, pršic in bakterij v izdelku. Omogoča zdravo in udobno spanje. Zelo priporočamo vsem alergikom in astmatikom.

Dimenzije:

  • 90x200 cm
  • 100x200 cm
  • 120x200 cm
  • 140x200 cm
  • 160x200 cm
  • 180x200 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Izdelek po pranju dobro pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje