Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Posteljni nadvložek Antidust Double Comfort (več dimenzij)

Proizvajalec
Odeja
Posteljni nadvložek Antidust Double Comfort je letno-zimski komfortni posteljni nadvložek. Uporabimo lahko obe strani nadvložka. Posteljni nadvložek omogoča udobno in zdravo spanje. Izjemno ga priporočamo tudi vsem astmatikom in alergikom.
Price From: 93,70 €

Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Posteljni nadvložek Antidust Double Comfort

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Posteljni nadvložek Antidust Double Comfort z elastikami enostavno pritrdimo na vzmetnico in jo s tem učinkovito zaščitimo. Uporabimo lahko obe strani nadvložka. V toplejših obdobjih leta priporočamo zgoraj antistress tkanino, ki je sveža in hladna na dotik. Ko postane hladneje, pa bo toplejše mehko pletivo še dodatno razvajalo naše telo med spanjem. Posteljni nadvložek omogoča udobno in zdravo spanje. Izjemno ga priporočamo tudi vsem astmatikom in alergikom.

Tkanina: Letna stran: ANTI-STRESS / 59,6% bombaž, 40% poliester, 0,4% vgrajena karbonska vlakna; Zimska stran: pletivo-pliš, 70% bombaž, 30% poliester. Karbonska vlakna, vgrajena v tkanino, zmanjšujejo statično elektriko telesa in s tem omogočajo boljši spanec. Telo se sprosti, spanje je umirjeno in bolj globoko.

Polnino: ANTI-DUST / 100% silikoniziran poliester, 300 g/m2. Klinično preizkušeno polnilo, ki preprečuje razvoj alergenov, pršic in bakterij v izdelku. Omogoča zdravo in udobno spanje. Zelo priporočamo vsem alergikom in astmatikom.

Dimenzije:

  • 90x200 cm
  • 100x200 cm
  • 120x200 cm
  • 140x200 cm
  • 160x200 cm
  • 180x200 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Izdelek po pranju dobro pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij