Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Posteljni nadvložek Natur Double Comfort (več dimenzij)

Proizvajalec
Odeja
Posteljni nadvložek Natur Double Comfort je letno-zimski posteljni nadvložek. Nadvložek je mehak in voluminozen, narejen iz naravnih materialov. Uporabnimo lahko obe strani posteljnega nadvložka. Zelo priporočamo revmatikom.
Price From: 126,90 €
Dobava: 7-11 dni
Cena dostave: 0,00 €-3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Posteljni nadvložek Natur Double Comfort

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Posteljni nadvložek Natur Double Comfort je mehak in voluminozen posteljni nadvložek iz naravnih materialov, ki učinkovito zaščiti vašo vzmetnico, hkrati pa omogoča izjemno kvaliteto spanja. Posebnost izdelka je, da ga lahko obračamo in prilagajamo našim potrebam, saj je ena stran toplejša – zimska, polnjena z volnenim polnilom, druga – letna stran pa je polnjena z bombažem. Izdelek je iz posebej obdelanih materialov, ki so pralni in zagotavljajo maksimalno higieno. Zelo priporočamo revmatikom.

Tkanina: Letna stran: 100% bombaž – gradelj; Zimska stran: elastično pletivo, 80% bombaž, 20% poliester

Polnino: Letna stran: 90% bombaž, 10% poliester, 300 g/m2; Zimska stran: 100% pralna ovčja volna MERINO, 450 g/m2. Bombažno polnilo je oplemeniteno s poliestrnimi vlakni. Pralna ovčja volna MERINO Woolmark kvalitete je specifičnega vonja. Idealna je za vse, ki ljubijo toploto, so podvrženi znojenju in niso alergični na naravna vlakna. Debelina nadvložka je cca 3 cm

Toplotne karakteristike: Srednje topla odeja

Prerez:

Posteljni nadvložek Natur Double Comfort - prerez

Dimenzije:

  • 90x200 cm
  • 100x200 cm
  • 120x200 cm
  • 140x200 cm
  • 160x200 cm
  • 180x200 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Po pranju izdelek dobro pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij