Pokličite
01 5005 194

Spalnica ELINA

Spalnica ELINA je na voljo v dveh barvah, v beli in v kombinaciji San Remo hrast in bele barve. Spalnica vas bo navdušila s svojim modernim dizajnom in vam nudila vse kar potrebujete za dober in kvaliteten spanec. Komplet vsebuje posteljjo (brez posteljnega poda), dve nočni omarici in garderobno omaro (4 police, 1 drog za obešanje).
Brezplačna dostava

Redna cena: 929,00 €

Spletna cena: 830,00 €

Do konca ponudbe je še
Dni Ur Min Sek
Dobava: 3-7 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Spalnica ELINA - Sonoma hrast / bela

Za povečavo kliknite na sliko

-11%
Opis izdelka

Spalnica ELINA je na voljo v dveh barvah, v beli in v kombinaciji San Remo hrast in bele barve. Spalnica vas bo navdušila s svojim modernim dizajnom in vam nudila vse kar potrebujete za dober in kvaliteten spanec. Komplet vsebuje posteljjo (brez posteljnega poda), dve nočni omarici in garderobno omaro (4 police, 1 drog za obešanje).

Material: 

Barve:

  • Bela
  • San Remo hrast, bela

Komplet vsebuje:

  • Garderobna omara: 225 x 58 x 210 cm
  • Postelja: notranje dimenzije: 180 x 200 cm, zunanje dimenzije: 189 x 210 x 87 cm
  • 2x nočna omarica: 52 x 38 x 40 cm

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij