Pokličite
01 5005 194
Inventurna razprodaja 2018
Inventurna razprodaja 2018

Stol Mosquito (več barv)

Proizvajalec REX Kralj
Stol Mosquito oddaja lahek in eleganten vtis. Njegova unikatna konstrukcija pritrjevanja nog na sedež je patentirana. Zaradi tankih nog in sedeža v obliki podobni krilom nas stol spominja na komarja (mosquito).
499,00 €
Dobava: 3-7 dni
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Stol Mosquito: črna

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Stol Mosquito oddaja lahek in eleganten vtis. Njegova unikatna konstrukcija pritrjevanja nog na sedež je patentirana. Zaradi tankih nog in sedalne površine oblikovane podobno krilom nas stol spominja na komarja. In tako je stol dobil svoje ime Mosquito (komar). 

Stol Mosquito je najnovejši del kolekcije slavnih stolov REX Kralj, narejen je iz bukovega lesa in je na voljo je v treh različnih barvah, črni, beli in naravni. Po naročilu je možno Mosquito naročiti tudi v lesu lešnika..

Material: bukov les

Dimenzije:

  • Višina: 81 cm
  • Dolžina: 51 cm
  • Širina: 46 cm

Barve: 

  • bela
  • naravna
  • črna

Garancija: 12 mesecev

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij