Velika poletna RAZPRODAJA!
Izkoristite super prihranke kar do 70%!
Ogled ponudbe >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
-48%
Proizvajalec Jela

TV REGAL RADDA STELA Z OSVETLITVIJO

Hiter pregled

TV regal Radda Stela je na voljo v minimalistični kombinaciji bele barve v visokem sijaju in tobak hrasta. Vsebuje en predal in dvoje vratc, za katerimi se skriva ena polica. Tv regal vam nudi prostor za odlaganje raznih dekorativnih predmetov in shranjevanje knjig, filmov, družabnih iger in drugih poljubnih predmetov. Vključeno ima tudi LED osvetlitev nad odprto polico, ki poskrbi za še boljši videz regala. Ima push-to-open in soft-close mehanizem.

Spletna cena: 244,92 €

12 x 21,19 €
Redna cena: 471,00 €
Prihranite: 226,08 € (48%)
Rok dostave: 20-40 dni
Cena dostave: 5,79 €
Šifra izdelka: 18841
Svetovanje in ogled vzorcev proizvajalca JELA
  • Showroom Ljubljana - NOVO

Podrobnosti

TV regal Radda Stela je na voljo v minimalistični kombinaciji bele barve v visokem sijaju in tobak hrasta. Vsebuje en predal in dvoje vratc, za katerimi se skriva ena polica. Tv regal vam nudi prostor za odlaganje raznih dekorativnih predmetov in shranjevanje knjig, filmov, družabnih iger in drugih poljubnih predmetov. Vključeno ima tudi LED osvetlitev nad odprto polico, ki poskrbi za še boljši videz regala. Izdelan je iz oplemenitene iverne plošče. Beli deli regala so premazani z UV lakom, ki regal naredi 4-krat bolj odporen na praske in druge poškodbe. Ima push-to-open in soft-close mehanizem ter nastavljive nogice.

Funkcionalni TV regal v minimalistični barvni kombinaciji se bo odlično podal v vaš dom!

PUSH-TO-OPEN MEHANIZEM IN LED OSVETLITEV ZA MODERNI REGAL

TV regal Radda Stela ima funkcijo push-to-open mehanizem, kar pomeni da se predal in vratca odprejo s pritiskom. Ta funkcija omogoči bolj moderen in minimalističen videz regala, saj ne vsebuje ročk. Led osvetlitev, ki je vključena nad odprto polico pripomore h bolj izpostavljenim dekorativnim elementom in nasploh h bolj modernemu videzu celotnega regala.

SKRBNO IZDELANO POHIŠTVO ZA ORGANIZIRANO DNEVNO SOBO

TV regal Radda Stela je sestavljena iz odprte police, ki vključuje LED osvetlitev, prostornega predala in dveh vratc, za katerimi se skriva še ena polica na vsaki strani. Skrbno izdelani regal vam omogoči, da bodo vaše dragocenosti dobro organizirane in lepo pospravljene.

SOFT CLOSE MEHANIZEM ZA TIHO ZAPIRANJE IN DOLGOTRAJNO UPORABO POHIŠTVA

Celotna linija dnevnih sob Radda Stela ima funkcijo soft-close, ki vam omogoča tiho zapiranje. Ta vam omogoči lažjo uporabo vašega pohištva, poleg tega pa preprečuje trenje med uporabo in posledično tudi zmanjšuje možnost poškodb in prehitre obrabe. Mehanizem za tiho zapiranje vam omogoči dolgoletno nemoteno uporabo vašega pohištva.

Material

  • Oplemenitena iverna plošča

Barva

  • Bela barva v visokem sijaju
  • Hrast tobak

Dimenzije

  • Širina 180 cm
  • Višina 49 cm
  • Globina 47 cm

Kolekcija

  • Radda Stela
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje