Pokličite
01 5005 194

Večfunkcijska komoda VERSUS

Večfunkcijska komoda VERSUS je večfunkcijska komoda, ki bo odlična rešitev za vsako kopalnico. Če nimate dovolj prostora za shranjevanje čistil in nimate dovolj prostora v kopalnici za dodatno omaro, je komoda VERSUS kot nalašč za vas.
Price From:

Redna cena: 210,00 €

Spletna cena: 67,00 €


Cena dostave: 5,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Večfunkcijska komoda VERSUS

Za povečavo kliknite na sliko

-68%
Opis izdelka

Večfunkcijska komoda VERSUS je večfunkcijska komoda, ki bo odlična rešitev za vsako kopalnico. Če nimate dovolj prostora za shranjevanje čistil in nimate dovolj prostora v kopalnici za dodatno omaro, je komoda VERSUS kot nalašč za vas. Komoda ima spodnji del v katerem je prostor za pralni stroj. Poleg je omara na kolesih namenjena shranjevanju detergentov in čistil. Večfunkcijska komoda je na voljo v dveh postavitvah. Dokupite lahko tudi nadomaro s praktičnimi policami. 

Barva:

  • siva

Material:

  • oplemenitena iverna plošča

Dimenzija: 

  • 100×31×97 cm (nadomara s policami)
  • 103×60×88 cm (spodnji del) 
  • 61×85,2 cm (odprtina na spodji omarici)

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij