Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
-48%
Proizvajalec Jela

VITRINA RADDA STELA Z OSVETLITVIJO

Hiter pregled

Vitrina Radda Stela vam nudi obilo prostora za shranjevanje kozarcev, raznih dekorativnih izdekov, knjig in drugih željenih predmetov saj vključuje kar 9 polic in vam s tem nudi odlično organizacijo vaših dragocenosti. Na voljo je v moderni barvni kombinaciji bele barve v visokem sijaju in tobak hrasta. Ima funkciji soft-close in push-to-open ter vključeno LED osvetlitev.

Spletna cena: 254,80 €

12 x 22,04 €
Redna cena: 490,00 €
Prihranite: 235,20 € (48%)
Rok dostave: 20-40 dni
Cena dostave: 5,79 €
Šifra izdelka: 18844
Svetovanje in ogled vzorcev proizvajalca JELA
  • Showroom Ljubljana - NOVO

Podrobnosti

Vitrina Radda Stela vam nudi obilo prostora za shranjevanje kozarcev, raznih dekorativnih izdekov, knjig in drugih željenih predmetov saj vključuje kar 7 polic in vam s tem nudi odlično organizacijo vaših dragocenosti. Na voljo je v moderni barvni kombinaciji bele barve v visokem sijaju in tobak hrasta. Izdelana je iz oplemenitene iverne plošče. Ima funkciji soft-close in push-to-open ter vključeno LED osvetlitev nad odprto polico.

Vitrina imenitnega izgleda, ki vaši dnevni sobi nudi moderen videz in dobro organizacijo dekorativih predmetov!

PUSH-TO-OPEN MEHANIZEM IN LED OSVETLITEV ZA MODERNO VITRINO

Vitrina Radda Stela ima funkcijo push-to-open mehanizem, kar pomeni da se predal in vratca odprejo s pritiskom. Ta funkcija omogoči bolj moderen in minimalističen videz vitrine, saj ne vsebuje ročk. Led osvetlitev, ki je vključena nad odprto polico pripomore h bolj izpostavljenim dekorativnim elementom in nasploh h bolj modernemu videzu celotne vitrine.

SKRBNO IZDELANO POHIŠTVO ZA ORGANIZIRANO DNEVNO SOBO

Vitrina je sestavljena iz sedmih polic, dve od katerih sta odprti in imata nad njima LED osvetlitev. Skrbno izdelana vitrina vam omogoči, da so vaše dragocenosti dobro organizirane in lepo pospravljene.

SOFT CLOSE MEHANIZEM ZA TIHO ZAPIRANJE IN DOLGOTRAJNO UPORABO POHIŠTVA

Celotna linija dnevnih sob Radda Stela ima funkcijo soft-close, ki vam omogoča tiho zapiranje. Ta vam omogoči lažjo uporabo vašega pohištva, poleg tega pa preprečuje trenje med uporabo in posledično tudi zmanjšuje možnost poškodb in prehitre obrabe. Mehanizem za tiho zapiranje vam omogoči dolgoletno nemoteno uporabo vašega pohištva.

LED osvetlitev je vključena v ceno. 

Material

  • Oplemenitena iverna plošča

Barva

  • Bela barva v visokem sijaju
  • Hrast tobak

Dimenzije

  • Širina 77 cm
  • Višina 150 cm
  • Globina 41 cm

Kolekcija

  • Radda Stela
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje