Pokličite
01 5005 194
Inventurna razprodaja 2018
Inventurna razprodaja 2018

Vrtna garnitura Adorazione

Proizvajalec Bello Giardino
Edinstven slog razkošja in udobja sta značilnosti vrtne garniture Adorazione. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava
710,00 €
Dobava: do 10 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrtna garnitura Adorazione - mlečno steklo

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

EDINSTVEN SLOG RAZKOŠJA IN UDOBJA VRHUNSKE KAKOVOSTI.

KLASIČNO OBLIKOVANJE

Vrtna garnitura Adorazione ima klasično zasnovo, ki se izraža v edinstvenem slogu, ki narekuje tržne standarde. Tradicionalen dizajn pooseblja luksuz in eleganco, ki je značilna za vso vrtno pohištvo Bello Giardino.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna garnitura Adorazione je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Edinstveno vrtno garnituro Adorazione sestavljajo 4 stoli in miza s stekleno površino (navadno ali mlečno steklo).

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminjasti okvir

Dimenzije:

  • 4 x stol: 59x60x88(h) cm
  • 1x miza: 100x100x74(h) cm, s prozorno stekleno površino (debelina stekla: 5 mm)

Barva: temno rjava

Barva stekla:

  • navadno steklo
  • mlečno steklo

Blazine: V setu prejmete tudi 4 udobne blazine za sedeže v barvi ecru. Blazine imajo snemljive prevleke, narejene so iz 100% vodoodpornega materiala (poliester) in so pralne na nizkih temperaturah.. Debelina blazin je 7 cm.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij