Pokličite
01 5005 194
Inventurna razprodaja 2018
Inventurna razprodaja 2018

Vrtna garnitura Eclypse Newport Text

Proizvajalec Medeot Garden Line
Vrtna garnitura Eclypse Newport Text vsebuje 1 okroglo mizo Eclypse in 4 vrtne stole-naslonjače Newport Textilene. Vrtna garnitura Eclypse Newport Text je vrhunski izdelek italijanskega proizvajalca Medeot Graden Line. Garnitura je izdelana iz masivnega lesa (robinja), ki je pri stolih kombiniran z tekstilenom. Dostava vrtne garniture je brezplačna!
Brezplačna dostava

Redna cena: 2.431,05 €

Spletna cena: 2.115,01 €

Dobava: 17-21 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrtna garnitura Eclypse Newport Text

Za povečavo kliknite na sliko

-13%
Opis izdelka

Vrtna garnitura Eclypse Newport Text je izdelek italijanskega proizvajalca vrtnega pohištva Medeot Garden Line. Vrtna garnitura Eclypse Newport Text vsebuje 1 okroglo mizo Eclypse in 4 vrtne stole-naslonjače Newport Textilene.

Tako kot vsi izdelki podjetja Medeot Garden Line je tudi vrtna garnitura Eclypse Newport Text narejena iz robinje (robinia pseudoacacia), lesa, ki je zaradi svoje naravne odpornosti na vremenske vplive zelo primeren za zunanjo uporabo. Podjetje Medeot Garden Line je razvilo posebno tehniko krivljenja masivnega lesa, zato vsakega od njihovih izdelkov odlikujejo izredno lepe in unikatne linije.

Okrogla miza Eclypse je visoka 76cm in ima premer 125cm. Značilnost okrogle mize Eclypse so kot sončni žarki razporejene deščice na jedilni površini ter lepo ukrivljeno podnožje iz masivnega lesa, robinje. Okrogla vrtna miza Eclypse je nadgrajena z vrtečim pladnjem.

Vrtni stol naslonjač Newport Textilene je moderna reartikulacija klasičnega dizajna. Stol združuje klasiko (masivni les robinje) in high-tech ( textilene), kombinacija zagotavlja estetiko in udobje. Eleganco stolu daje "neregularno" zakrivljeno hrbtišče.

Material: masivni les (robinja)

Dimenzije okrogle mize Eclypse:

  • Višina : 76 cm
  • Premer:125 cm

Dimenzije vrtnega stola naslonjača Newport Textilene:

  • Višina: 90 cm
  • Dolžina: 61 cm
  • Širina: 61 cm

Ostalo: Brezplačna dostava!

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij