Pokličite
01 5005 194

Vrtna garnitura Eclypse Wave P

Proizvajalec Medeot Garden Line
Vrtna garnitura Eclypse Wave P vsebuje 1 raztegljivo ovalno mizo Eclypse in 6 vrtnih stolov Wave Polypropylen. Vrtna garnitura Eclypse Wave P je vrhunski izdelek italijanskega proizvajalca Medeot Graden Line. Garnitura je izdelana iz masivnega lesa (robinja), ki je pri stolih kombiniran z polipropilenom. Dostava vrtne garniture Eclypse Wave P je brezplačna!
Brezplačna dostava

Redna cena: 3.214,94 €

Spletna cena: 2.732,70 €

Dobava: 17-21 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrtna garnitura Eclypse Wave P

Za povečavo kliknite na sliko

-15%
Opis izdelka

Vrtna garnitura Eclypse Wave P je izdelek estetskega dizajna in vrhunske izdelave italijanskega proizvajalca vrtnega pohištva Medeot Garden Line. Vrtna garnitura Eclypse Wave P vsebuje 1 raztegljivo ovalno mizo Eclypse in 6 vrtnih stolov Wave Polypropylen.

Tako kot vsi izdelki podjetja Medeot Garden Line je tudi vrtna garnitura Eclypse Wave P narejena iz robinje (robinia pseudoacacia), lesa, ki je zaradi svoje naravne odpornosti na vremenske vplive zelo primeren za zunanjo uporabo. Podjetje Medeot Garden Line je razvilo posebno tehniko krivljenja masivnega lesa, zato vsakega od njihovih izdelkov odlikujejo izredno lepe in unikatne linije.

Raztegljiva ovalna vrtna miza Eclypse je široka 97cm in dolga 160cm, raztegnjena 200cm. Mizo se zelo enostavno razteza in krči. Ko je vrtna miza Eclypse neraztegnjena se element za raztezanje enostavno pospravi pod mizo. Ovalno vrtno mizo Eclypse dela unikatno predvsem lično oblikovano podnožja ter zanimiv kontrast kombiniranja ravnih in ukrivljenih elementov, ki sestavljajo zgornjo del.

Vrtni stoli Wave Polypropylene združujejo šarm in udobje, s kombiniranjem polipropilena in masivnega lesa (robinja). Vse stole iz linije Wave odlikuje nezamenljiv in unikaten dizajn, kjer je rahlo ukrivljen hrbet stola v kontrastu z močneje ukrivljenima zadnjima nogama stola.

Material: masivni les (robinja)

Dimenzije raztegljive mize Eclypse:

  • Višina : 76 cm
  • Dolžina : 160/200 (raztegnjena) cm
  • Širina : 97 cm

Dimenzije vrtnega stola Wave Polypropylene:

  • Višina: 100 cm
  • Dolžina: 48 cm
  • Širina: 56 cm

Ostalo: Brezplačna dostava!

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij