Pokličite
01 5005 194

Vrtna garnitura Madison Mirage Text

Proizvajalec Medeot Garden Line
Vrtna garnitura Madison Mirage Text je sestavljena iz raztegljive vrtne mize Madison in 6 vrtnih stolov Mirage Textilene. Vrtna garnitura Madison Mirage Text je vrhunski izdelek italijanskega proizvajalca vrtnega pohištva Medeot Graden Line. Izdelana je iz masivnega lesa (robinja), ki je pri stolih kombiniran z trpežnim in udobnim tekstilenom. Dostava vrtne garniture je brezplačna!
Brezplačna dostava

Redna cena: 2.163,14 €

Spletna cena: 1.903,56 €

Dobava: 17-21 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrtna garnitura Madison Mirage Text

Za povečavo kliknite na sliko

-12%
Opis izdelka

Vrtna garnitura Madison Mirage Text je izdelek vrhunskega dizajna in kvalitetne izdelave italijanskega proizvajalca vrtnega pohištva Medeot Garden Line. Vrtna garnitura Madison Mirage Text vsebuje 1 raztegljivo vrtno mizo Madison in 6 vrtnih stolov Mirage Textilene.

Tako kot vsi izdelki podjetja Medeot Garden Line je tudi vrtna garnitura Madison Mirage Text narejena iz robinje (robinia pseudoacacia), lesa, ki je zaradi svoje naravne odpornosti na vremenske vplive zelo primeren za zunanjo uporabo. Podjetje Medeot Garden Line je razvilo posebno tehniko krivljenja masivnega lesa, zato njihove izdelke odlikujejo izredno lepe in unikatne linije.

Vrtna miza Madison je široka 94cm in dolga 160cm, raztegnjena 206cm. Mizo se zaradi značilne ukrivljenosti obeh robov zelo enostavno razteza in krči. Ko je vrtna miza Madison neraztegnjena se element za raztezanje enostavno pospravi pod mizo.

Vrtni stoli Mirage Textilene odlično združujejo klasiko (masivni les robinje) in high-tech (textilene), kombinacija, ki zagotavlja estetiko in udobje.

Material: masivni les (robinja)

Dimenzije raztegljive mize Madison:

  • Višina : 76 cm
  • Dolžina : 160/206 (raztegnjena) cm
  • Širina : 94 cm

Dimenzije vrtnega stola Mirage Textilene:

  • Višina: 92 cm
  • Dolžina: 48 cm
  • Širina: 55 cm

Ostalo: Brezplačna dostava!

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij