Velika poletna RAZPRODAJA!
Izkoristite super prihranke kar do 70%!
Ogled ponudbe >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
Vrtni stol Mirage Textilene Reztegljiva vrtna miza Madison Reztegljiva vrtna miza Madison: detajl Reztegljiva vrtna miza Madison: detajl Reztegljiva vrtna miza Madison: z vrha
Proizvajalec Medeot Garden Line

Vrtna garnitura Madison Mirage Text

Hiter pregled

Vrtna garnitura Madison Mirage Text je sestavljena iz raztegljive vrtne mize Madison in 6 vrtnih stolov Mirage Textilene. Vrtna garnitura Madison Mirage Text je vrhunski izdelek italijanskega proizvajalca vrtnega pohištva Medeot Graden Line. Izdelana je iz masivnega lesa (robinja), ki je pri stolih kombiniran z trpežnim in udobnim tekstilenom. Dostava vrtne garniture je brezplačna!
Cena: 2.190,00 € 12 x 189,44 €
Rok dostave: 17-21 dni
Cena dostave: 0,00 €
Brezplačna dostava Brezplačna dostava
Šifra izdelka: 6666

Podrobnosti

Vrtna garnitura Madison Mirage Text je izdelek vrhunskega dizajna in kvalitetne izdelave italijanskega proizvajalca vrtnega pohištva Medeot Garden Line. Vrtna garnitura Madison Mirage Text vsebuje 1 raztegljivo vrtno mizo Madison in 6 vrtnih stolov Mirage Textilene.

Tako kot vsi izdelki podjetja Medeot Garden Line je tudi vrtna garnitura Madison Mirage Text narejena iz robinje (robinia pseudoacacia), lesa, ki je zaradi svoje naravne odpornosti na vremenske vplive zelo primeren za zunanjo uporabo. Podjetje Medeot Garden Line je razvilo posebno tehniko krivljenja masivnega lesa, zato njihove izdelke odlikujejo izredno lepe in unikatne linije.

Vrtna miza Madison je široka 94cm in dolga 160cm, raztegnjena 206cm. Mizo se zaradi značilne ukrivljenosti obeh robov zelo enostavno razteza in krči. Ko je vrtna miza Madison neraztegnjena se element za raztezanje enostavno pospravi pod mizo.

Vrtni stoli Mirage Textilene odlično združujejo klasiko (masivni les robinje) in high-tech (textilene), kombinacija, ki zagotavlja estetiko in udobje.

Material: masivni les (robinja)

Dimenzije raztegljive mize Madison:

  • Višina : 76 cm
  • Dolžina : 160/206 (raztegnjena) cm
  • Širina : 94 cm

Dimenzije vrtnega stola Mirage Textilene:

  • Višina: 92 cm
  • Dolžina: 48 cm
  • Širina: 55 cm

Ostalo: Brezplačna dostava!

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje