Pokličite
01 5005 194
Izdelek

Vrtna garnitura MILAN

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Vrtna garnitura MILAN

Vrtna garnitura MILAN vam bo nudila dovolj prostora in udobja, saj je je kot nalašč namenjena za razna srečanja in druženja s prijatelji. Garnitura MILAN je sestavljena iz mize in šestih stolov (po želji lahko naročite tudi dodatne stole). Tudi, če vas ujame dež, bo skrb odveč, saj je komplet narejen iz masivnega meranti lesa, ki se bo dobro obnesel v različnih vremenskih razmerah. Miza je raztegljiva, naslonjalo za stole pa si lahko nastavite v petih različnih naklonih, pozicijah.
Brezplačna dostava

Redna cena: 605,32 €

Spletna cena: 569,01 €

Izdelek ni več dobavljiv

Vrtna garnitura MIALN (slika je simbolična)

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Vrtna garnitura MILAN je sestavljena iz šestih stolov in ene mize. Ta sedežna garnitura je narejena iz masivnega meranti lesa. Stoli in miza so zelo odporni na različne vremenske razmere, saj so sestavljeni iz zelo čvrstih in odpornih tečajev in fitingov.

Stoli vam bodo vam in vašim prijateljen nudili vse udobje, saj je naslonajlo za hrbet možno nastaviti v kar petih različnih pozicijah.

Miza je raztegljiva, kar pomeni, da jo boste lahko prilagodili po svojih željah. Oglejte si tudi ostale vrtne garniture v spletni trgovini SalonPohistva.si.

Dimenzije stola:

  • višina: 108 cm
  • širina: 61 cm
  • dolžina: 65,5 cm

Dimenzije mize:

  • višina: 74 cm 
  • širina: 90 cm
  • dolžina: 154 - 200 cm

Država porekla je Malezija.

Opombe:

Po želji lahko naročite tudi dodatne stole.

Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij