Pokličite
01 5005 194

Vrtna klop DINGO - RAZPRODAJA

Vrtna klop DINGO - sodobno oblikovana lesena klop izdelana iz masivnega akacijevega lesa. Vrtna klop je izjemno stabilna in vam bo nudila dodaten prostor za sedenje. Poleg visokega hrbtnega naslona ima ob straneh tudi naslon za roke. Odporna je na različne vremenske razmere.
140,00 €
ALI
12 x 11,67
Informativni izračun za 12 mesečni brezobrestni Summit spletni kredit. Več o Summit spletnem kreditu si lahko preberete v naših splošnih pogojih.
Strošek odobritve in zavarovanja se plača skupaj s prvim obrokom.

Vrtna klop DINGO

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Vrtna klop DINGO - sodobno oblikovana lesena klop izdelana iz masivnega akacijevega lesa

Vrtna klop je izjemno stabilna in vam bo nudila dodaten prostor za sedenje. Poleg visokega hrbtnega naslona ima ob straneh tudi naslon za roke. Odporna je na različne vremenske razmere. Pred nami je sezona posedanja na vrtu, terasah in balkonih. Sestavni del bivalnega kotička na prostem je vrtno pohištvo. Izkoristite predsezonsko akcijo in si privoščite novo vrtno klop. To je enkratna priložnost, da si uredite svoj vrt že na začetku sezone po neverjetni ceni. 

AKACIJEV LES

Struktura in sestava lesa omogočata naravno odpornost proti vremenskim vplivom. Les akacije je trd, žilav in zelo obstojen. Les akacije je zelo primeren za vrtno pohištvo. Ima veliko gostoto, visoko vsebnost olja in je odporen na gnitje in insekte.  Priporoča se, da pohištvo iz akacijinega lesa vsako leto očistitie in negujete. Pohištvo očistite z gobo ali mehko krtačo in blagim hišnim čistilom, sperite s svežo vodo in pustite, da se na zraku posuši. Nato les naoljite z oljem za akacijev les. Olje ohranja vlago v suhem podnebju in ščiti les pred odvečno vlago in spremembami barve v vlažnih podnebjih.

Dimenzije:

  • dolžina: 128 cm, 
  • globina: 45 cm, 
  • višina: 84 cm, 
  • višina sedišča 44 cm

Material:

  • masivni les akacije odporen na vlago

CENA VELJA DO RAZPRODAJE ZALOG!


Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij