Razprodaja in koda FUR7 za dodaten 7% prihranek Več>>>
Koda samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vrtna miza Harmony: z vrha Vrtna miza Harmony: detajl Vrtna miza Harmony: detajli Vrtna miza Harmony: ambient
Proizvajalec Medeot Garden Line

Vrtna miza Harmony (raztegljiva)

Hiter pregled

Raztegljiva vrtna miza Harmony iz masivnega lesa(robinja), dolžine 170/216 in širine 96cm, je izdelek vrhunske kvalitete italijanskega proizvajalca Medeot Garden Line. Mizo se zelo enostavno razteza in krči. Ko je vrtna miza Harmony neraztegnjena se element za raztezanje enostavno pospravi pod mizo. Dostava vrtne mize Harmony je brezplačna!
Cena: 745,90 € 12 x 62,16 €
Rok dostave: 17-21 dni
Cena dostave: 0,00 €
Brezplačna dostava Brezplačna dostava
Nakupuj na obroke z EOM 0% samo do 31.10.! 12 obrokov z 0 % obresti in brez stroškov.
V akcijskem obdobju za nakupe s hitrim kreditom LEANPAY na 3, 6, 10 ali 12 obrokov nudimo obročno plačilo brez stroškov in obresti. Akcija traja do 31.10.2021.
Več informacij o akciji.

Podrobnosti

Raztegljiva vrtna miza Harmony iz masivnega lesa, robinje je izdelek vrhunske kvalitete italijanskega proizvajalca Medeot Garden Line. Vrtna miza Madison je široka 95cm in dolga 170cm, raztegnjena 216cm. Mizo se zelo enostavno razteza in krči. Ko je vrtna miza Harmony neraztegnjena se element za raztezanje enostavno pospravi pod mizo. Robova vrtne mize sta oblikovan enako kot vrhnji robovi vrtnih stolov Harmony in se zato odlično skladajo.

Vrtna miza Harmony je tako kot vsi izdelki podjetja Medeot Garden Line narejena iz robinje, robinia pseudoacacia, iz lesa, ki je zaradi svoje naravne odpornosti na vremenske vplive zelo primeren za zunanjo uporabo. Podjetje Medeot Garden Line je razvilo posebno tehniko krivljenja masivnega lesa, zato vsakega od njihovih izdelkov odlikujejo izredno lepe in unikatne linije. Dostava vrtne mize Harmony je brezplačna.

Material: masivni les(robinja)

Dimenzije:

  • Višina : 76 cm
  • Dolžina : 170/216(raztegnjena)cm
  • Širina : 95 cm

Ostalo: Brezplačna dostava! Teža 45 kg.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje