Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Vrtna miza Harmony (raztegljiva)

Proizvajalec
Medeot Garden Line
Raztegljiva vrtna miza Harmony iz masivnega lesa(robinja), dolžine 170/216 in širine 96cm, je izdelek vrhunske kvalitete italijanskega proizvajalca Medeot Garden Line. Mizo se zelo enostavno razteza in krči. Ko je vrtna miza Harmony neraztegnjena se element za raztezanje enostavno pospravi pod mizo. Dostava vrtne mize Harmony je brezplačna!
Brezplačna dostava
734,28 €
Dobava: 17-21 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrtna miza Harmony (raztegljiva)

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Raztegljiva vrtna miza Harmony iz masivnega lesa, robinje je izdelek vrhunske kvalitete italijanskega proizvajalca Medeot Garden Line. Vrtna miza Madison je široka 95cm in dolga 170cm, raztegnjena 216cm. Mizo se zelo enostavno razteza in krči. Ko je vrtna miza Harmony neraztegnjena se element za raztezanje enostavno pospravi pod mizo. Robova vrtne mize sta oblikovan enako kot vrhnji robovi vrtnih stolov Harmony in se zato odlično skladajo.

Vrtna miza Harmony je tako kot vsi izdelki podjetja Medeot Garden Line narejena iz robinje, robinia pseudoacacia, iz lesa, ki je zaradi svoje naravne odpornosti na vremenske vplive zelo primeren za zunanjo uporabo. Podjetje Medeot Garden Line je razvilo posebno tehniko krivljenja masivnega lesa, zato vsakega od njihovih izdelkov odlikujejo izredno lepe in unikatne linije. Dostava vrtne mize Harmony je brezplačna.

Material: masivni les(robinja)

Dimenzije:

  • Višina : 76 cm
  • Dolžina : 170/216(raztegnjena)cm
  • Širina : 95 cm

Ostalo: Brezplačna dostava! Teža 45 kg.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij