JESENSKA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -80% Več>>>
Samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vrtna miza Madison: z vrha Vrtna miza Madison: detajl Vrtna miza Madison: detajl Vrtna miza Madison: ambient
Proizvajalec Medeot Garden Line

Vrtna miza Madison (raztegljiva)

Hiter pregled

Raztegljiva vrtna miza Madison iz masivnega lesa(robinja) je izdelek vrhunske kvalitete italijanskega proizvajalca Medeot Garden Line. Vrtna miza Madison je široka 94cm in dolga 160cm, raztegnjena 206cm. Mizo se zaradi značilne ukrivljenosti obeh robov zelo enostavno in lahko razteza in krči. Ko je vrtna miza Madison neraztegnjena se element za raztezanje enostavno pospravi pod mizo. Dostava vrtne mize Madison je brezplačna.
Cena: 745,90 € 12 x 62,16 €
Rok dostave: 17-21 dni
Cena dostave: 0,00 €
Brezplačna dostava Brezplačna dostava
Nakupuj na obroke z EOM 0% samo do 31.10.! 12 obrokov z 0 % obresti in brez stroškov.
V akcijskem obdobju za nakupe s hitrim kreditom LEANPAY na 3, 6, 10 ali 12 obrokov nudimo obročno plačilo brez stroškov in obresti. Akcija traja do 31.10.2021.
Več informacij o akciji.

Podrobnosti

Raztegljiva vrtna miza Madison iz masivnega lesa, robinje je izdelek vrhunske kvalitete italijanskega proizvajalca Medeot Garden Line. Vrtna miza Madison je široka 94cm in dolga 160cm, raztegnjena 206cm. Mizo se zaradi značilne ukrivljenosti obeh robov zelo enostavno in lahko razteza in krči. Ko je vrtna miza Madison neraztegnjena se element za raztezanje enostavno pospravi pod mizo.

Vrtna miza Madison je tako kot vsi izdelki podjetja Medeot Garden Line narejena iz robinje, robinia pseudoacacia, iz lesa, ki je zaradi svoje naravne odpornosti na vremenske vplive zelo primeren za zunanjo uporabo. Podjetje Medeot Garden Line je razvilo posebno tehniko krivljenja masivnega lesa, zato vsakega od njihovih izdelkov odlikujejo izredno lepe in unikatne linije. Dostava vrtne mize Madison je brezplačna.

Material: masivni les(robinja)

Dimenzije:

  • Višina : 76 cm
  • Dolžina : 160/206(raztegnjena)cm
  • Širina : 94 cm

Ostalo: Brezplačna dostava! Teža 43 kg.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje