AKCIJA MEBLOJOGI: do -40% popusti samo do 20.8.2019
+ darilo kvalitetna odeja ROMA MEDIUM v vrednosti 52 €. VEČ>>>
×
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Vrtna miza Madison Vrtna miza Madison
  • Vrtna miza Madison: z vrha Vrtna miza Madison: z vrha
  • Vrtna miza Madison: detajl Vrtna miza Madison: detajl
  • Vrtna miza Madison: detajl Vrtna miza Madison: detajl
  • Vrtna miza Madison: ambient Vrtna miza Madison: ambient
  • Vrtna miza Madison: ambient Vrtna miza Madison: ambient
Proizvajalec Medeot Garden Line

Vrtna miza Madison (raztegljiva)

Hiter pregled

Raztegljiva vrtna miza Madison iz masivnega lesa(robinja) je izdelek vrhunske kvalitete italijanskega proizvajalca Medeot Garden Line. Vrtna miza Madison je široka 94cm in dolga 160cm, raztegnjena 206cm. Mizo se zaradi značilne ukrivljenosti obeh robov zelo enostavno in lahko razteza in krči. Ko je vrtna miza Madison neraztegnjena se element za raztezanje enostavno pospravi pod mizo. Dostava vrtne mize Madison je brezplačna.
Cena: 722,24 € ali 12 x 60,19 €
Dobava: 17-21 dni
Cena dostave: 0,00 €
Brezplačna dostava Brezplačna dostava
AKCIJA NA OBROKE BREZ OBRESTI 0 % obresti do 24 obrokov
V promocijskem obdobju za nakupe preko hitrega kredita LEANPAY na 3,6 ,12 ali 24 obrokov, kupec ne plača obresti. Pri prvem obroku kupec plača 4% stroške ocene rizika. Več informacij o akciji.

Podrobnosti

Raztegljiva vrtna miza Madison iz masivnega lesa, robinje je izdelek vrhunske kvalitete italijanskega proizvajalca Medeot Garden Line. Vrtna miza Madison je široka 94cm in dolga 160cm, raztegnjena 206cm. Mizo se zaradi značilne ukrivljenosti obeh robov zelo enostavno in lahko razteza in krči. Ko je vrtna miza Madison neraztegnjena se element za raztezanje enostavno pospravi pod mizo.

Vrtna miza Madison je tako kot vsi izdelki podjetja Medeot Garden Line narejena iz robinje, robinia pseudoacacia, iz lesa, ki je zaradi svoje naravne odpornosti na vremenske vplive zelo primeren za zunanjo uporabo. Podjetje Medeot Garden Line je razvilo posebno tehniko krivljenja masivnega lesa, zato vsakega od njihovih izdelkov odlikujejo izredno lepe in unikatne linije. Dostava vrtne mize Madison je brezplačna.

Material: masivni les(robinja)

Dimenzije:

  • Višina : 76 cm
  • Dolžina : 160/206(raztegnjena)cm
  • Širina : 94 cm

Ostalo: Brezplačna dostava! Teža 43 kg.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje

Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več informacij