Pokličite
01 5005 194

Vrtni ležalnik Angelo

Proizvajalec
Bello Giardino
Unikaten dizajn in udobje sta značilnosti vrtnega ležalnika Angelo. Izdelan je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava

Redna cena: 699,00 €

Spletna cena: 525,00 €

Vrtni ležalnik Angelo

Za povečavo kliknite na sliko

-25%
Opis izdelka

UNIKATEN DIZAJN RAZKOŠJA IN UDOBJA

EDINSTVEN STIL

Vrtni ležalnik Angelo se ponaša z unikatnim stilom, ki vas bo preprosto očaral. Vrhunska kakovost vam bo omogočila popolno udobje in luksuzen počitek. Uživajte v prostih trenutkih v elegantnem dizajnu in se prepustite razvajanju na višji ravni.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtni ležalnik Angelo je izdelan iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijaste konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminjasti okvir

Dimenzije228x83x55 (h) cm

Barva: svetlo rjava

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij