Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Vrtni stol Mirage Wood

Proizvajalec
Medeot Garden Line
Vrtni stol Mirage Wood je stol v celoti narejen iz masivnega lesa(robinja), katerega značilnost so ukrivljeni horizontalni elementi naslonjala, ki zagotavljajo maksimalno udobje. Vrtni stol Mirage Wood izdeluje priznani italijanski proizvajalec vrtnega pohištva Medeot Garden Line. Dostava vrtnega stola Mirage Wood po Sloveniji je brezplačna!
238,14 €
Dobava: 17-21 dni
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrtni stol Mirage Wood

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Vrtni stol Mirage Wood je stol iz linije Mirage priznanega italijanskega proizvajalca pohišva Medeot Garden Line, v celoti narejen iz masivnega lesa, robinje. Značilnost vrtnega stola Mirage Wood so ukrivljeni horizontalni elementi naslonjala, ki zagotavljajo maksimalno udobje.

Vrtni stol Mirage Wood je tako kot vsi izdelki podjetja Medeot Garden Line narejen iz robinje(robinia pseudoacacia), lesa, ki je zaradi svoje naravne odpornosti na vremenske vplive zelo primeren za zunanjo uporabo. Podjetje Medeot Garden Line je razvilo posebno tehniko krivljenja masivnega lesa, zato vsakega od njihovih izdelkov odlikujejo izredno lepe in unikatne linije. Dostava vrtnega stola Mirage Wood po po Sloveniji je brezplačna.

Material: masivni les(robinja)

Dimenzije:

  • Višina: 92 cm
  • Dolžina: 48 cm
  • Širina: 55 cm

Ostalo: Brezplačna dostava!

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij