Velika poletna RAZPRODAJA!
Izkoristite super prihranke kar do 70%!
Ogled ponudbe >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
Vrtni stol Mirage Wood
Proizvajalec Medeot Garden Line

Vrtni stol Mirage Wood

Hiter pregled

Vrtni stol Mirage Wood je stol v celoti narejen iz masivnega lesa(robinja), katerega značilnost so ukrivljeni horizontalni elementi naslonjala, ki zagotavljajo maksimalno udobje. Vrtni stol Mirage Wood izdeluje priznani italijanski proizvajalec vrtnega pohištva Medeot Garden Line. Dostava vrtnega stola Mirage Wood po Sloveniji je brezplačna!
Cena: 241,90 € 12 x 20,93 €
Rok dostave: 17-21 dni
Cena dostave: 3,79 €
Šifra izdelka: 2319

Podrobnosti

Vrtni stol Mirage Wood je stol iz linije Mirage priznanega italijanskega proizvajalca pohišva Medeot Garden Line, v celoti narejen iz masivnega lesa, robinje. Značilnost vrtnega stola Mirage Wood so ukrivljeni horizontalni elementi naslonjala, ki zagotavljajo maksimalno udobje.

Vrtni stol Mirage Wood je tako kot vsi izdelki podjetja Medeot Garden Line narejen iz robinje(robinia pseudoacacia), lesa, ki je zaradi svoje naravne odpornosti na vremenske vplive zelo primeren za zunanjo uporabo. Podjetje Medeot Garden Line je razvilo posebno tehniko krivljenja masivnega lesa, zato vsakega od njihovih izdelkov odlikujejo izredno lepe in unikatne linije. Dostava vrtnega stola Mirage Wood po po Sloveniji je brezplačna.

Material: masivni les(robinja)

Dimenzije:

  • Višina: 92 cm
  • Dolžina: 48 cm
  • Širina: 55 cm

Ostalo: Brezplačna dostava!

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje