Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Vrtni stol Wave Textilene

Proizvajalec
Medeot Garden Line
Vrtni stol Wave Textilene ponuja šarm in udobje zahvaljujoč kombiniranju platike in masivnega lesa(robinja). Vrtni stol iz linije Wave italijanskega proizvajalca Medeot Garden Line odlikuje nezamenljiv in unikaten dizajn. Dostava vrtnega stola Wave Textilene po Sloveniji je brezplačna!
287,76 €
Dobava: 17-21 dni
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrtni stol Wave Textilene

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Vrtni stol Wave Textilene je stol iz linije Wave priznanega italijanskega proizvajalca pohišva Medeot Garden Line, ki ponuja šarm in udobje zahvaljujoč kombiniranju plastike in masivnega lesa(robinja). Stole iz linije Wave odlikuje nezamenljiv in unikaten dizajn, kjer je rahlo ukrivljen hrbet stola v kontrastu z močneje ukrivljenima zadnjima nogama stola.

Vrtni stol Wave Textilene je tako kot vsi izdelki podjetja Medeot Garden Line narejen iz robinje(robinia pseudoacacia), lesa, ki je zaradi svoje naravne odpornosti na vremenske vplive zelo primeren za zunanjo uporabo. Podjetje Medeot Garden Line je razvilo posebno tehniko krivljenja masivnega lesa, zato vsakega od njihovih izdelkov odlikujejo izredno lepe in unikatne linije. Dostava vrtnega stola Wave Textilene je brezplačna.

Material: masivni les(robinja), textilene

Dimenzije:

  • Višina: 100 cm
  • Dolžina: 48 cm
  • Širina: 56 cm

Ostalo: Brezplačna dostava!

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij