Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
Vrtni stol Wave Textilene
Proizvajalec Medeot Garden Line

Vrtni stol Wave Textilene

Hiter pregled

Vrtni stol Wave Textilene ponuja šarm in udobje zahvaljujoč kombiniranju platike in masivnega lesa(robinja). Vrtni stol iz linije Wave italijanskega proizvajalca Medeot Garden Line odlikuje nezamenljiv in unikaten dizajn. Dostava vrtnega stola Wave Textilene po Sloveniji je brezplačna!
Cena: 291,90 € 12 x 25,39 €
Rok dostave: 17-21 dni
Cena dostave: 3,79 €
Šifra izdelka: 2318

Podrobnosti

Vrtni stol Wave Textilene je stol iz linije Wave priznanega italijanskega proizvajalca pohišva Medeot Garden Line, ki ponuja šarm in udobje zahvaljujoč kombiniranju plastike in masivnega lesa(robinja). Stole iz linije Wave odlikuje nezamenljiv in unikaten dizajn, kjer je rahlo ukrivljen hrbet stola v kontrastu z močneje ukrivljenima zadnjima nogama stola.

Vrtni stol Wave Textilene je tako kot vsi izdelki podjetja Medeot Garden Line narejen iz robinje(robinia pseudoacacia), lesa, ki je zaradi svoje naravne odpornosti na vremenske vplive zelo primeren za zunanjo uporabo. Podjetje Medeot Garden Line je razvilo posebno tehniko krivljenja masivnega lesa, zato vsakega od njihovih izdelkov odlikujejo izredno lepe in unikatne linije. Dostava vrtnega stola Wave Textilene je brezplačna.

Material: masivni les(robinja), textilene

Dimenzije:

  • Višina: 100 cm
  • Dolžina: 48 cm
  • Širina: 56 cm

Ostalo: Brezplačna dostava!

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje