Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Privarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Dostava že od 3,79€

Na celotno naročilo po vsej Sloveniji. Brezplačna dostava za nakupe nad 500€.

Vračilo v roku 14 dni

Izdelek lahko v skladu z zakonodajo vrnete v roku 14 dni od prejema.

Strokovna montaža

Poskrbimo tudi za hitro in kvalitetno montažo

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Vzglavnik Downfil Soft z jedrom iz gosjega perja Vzglavnik Downfil Soft z jedrom iz gosjega perja
Proizvajalec Odeja

Vzglavnik Downfil Soft z jedrom iz gosjega perja

Hiter pregled

Vzglavnik Downfil Soft ima v sredini posebnego jedro, polnjeno pretežno s perjem sive nordijske gosi. Jedro je obdano z najfinejšim novim puhom, ki je izredno lahek in zračen in daje zglavniku posebno noto. Vzglavnik je mehak, zračen in tudi pralen.
Dobava: 3-7 dni
Cena: 105,90 €
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Podrobnosti

Vzglavnik Downfil Soft ima v sredini posebnego jedro, polnjeno pretežno s perjem sive nordijske gosi. Jedro je obdano z najfinejšim novim puhom, ki je izredno lahek in zračen in daje zglavniku posebno noto. Kompaktno jedro preprečuje posedanje in deformacijo zglavnika. Hidrofilni nanos na izredno finem bombažnem inletu ustvarja optimalno spalno klimo. Vzglavnik je mehak, zračen in tudi pralen. Vglavnik je izdelek slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Trdnost: Mehak vzglavnik

Tkanina: 100 % bombažni inlet s hidrofilnim nanosom, down-proof Zelo kvaliteten bombažni inlet je zračen in koži prijazen. Hidrofilni nanos zagotavlja optimalno spalno klimo.

Polnilo: Najfinejši novi puh in perje sive nordijske gosi. Zunanja plast – 90% gosji puh, 10% novo gosje perje. Jedro – 15% puh, 85% perje. Najfinejši novi puh in perje sive nordijske gosi je ekstremno lahko in zračno polnilo. V vzglavniku smo uporabili večji odstotek perja, da bi se izognili posedanju in deformaciji oblike. Vzglavnik lahko tudi strojno operemo.

Prerez:

Vzglavnik Downfil Soft - prerez

Dimenzije: 80x60 cm

Vzdrževanje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Izdelek po pranju dobro pretresite in poravnajte ter popolnoma posušite na ravni površini.

Vzglavnik Downfil Soft - vzdrževanje

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje

Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več informacij