AKCIJA kakovostnega pohištva JELA do - 50%
Samo še . Več o akciji >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Izdelek

Vzglavnik Downfil Soft z jedrom iz gosjega perja

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.

  • Vzglavnik Downfil Soft z jedrom iz gosjega perja Vzglavnik Downfil Soft z jedrom iz gosjega perja

Vzglavnik Downfil Soft z jedrom iz gosjega perja

Hiter pregled

Vzglavnik Downfil Soft ima v sredini posebnego jedro, polnjeno pretežno s perjem sive nordijske gosi. Jedro je obdano z najfinejšim novim puhom, ki je izredno lahek in zračen in daje zglavniku posebno noto. Vzglavnik je mehak, zračen in tudi pralen.

Spletna cena: 109,61 €

6 x 18,71 €
Redna cena: 121,79 €
Prihranite: 12,18 € (10%)
Brezplačna dostava Brezplačna dostava

Podrobnosti

Vzglavnik Downfil Soft ima v sredini posebnego jedro, polnjeno pretežno s perjem sive nordijske gosi. Jedro je obdano z najfinejšim novim puhom, ki je izredno lahek in zračen in daje zglavniku posebno noto. Kompaktno jedro preprečuje posedanje in deformacijo zglavnika. Hidrofilni nanos na izredno finem bombažnem inletu ustvarja optimalno spalno klimo. Vzglavnik je mehak, zračen in tudi pralen. Vglavnik je izdelek slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Trdnost: Mehak vzglavnik

Tkanina: 100 % bombažni inlet s hidrofilnim nanosom, down-proof Zelo kvaliteten bombažni inlet je zračen in koži prijazen. Hidrofilni nanos zagotavlja optimalno spalno klimo.

Polnilo: Najfinejši novi puh in perje sive nordijske gosi. Zunanja plast – 90% gosji puh, 10% novo gosje perje. Jedro – 15% puh, 85% perje. Najfinejši novi puh in perje sive nordijske gosi je ekstremno lahko in zračno polnilo. V vzglavniku smo uporabili večji odstotek perja, da bi se izognili posedanju in deformaciji oblike. Vzglavnik lahko tudi strojno operemo.

Prerez:

Vzglavnik Downfil Soft - prerez

Dimenzije: 80x60 cm

Vzdrževanje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Izdelek po pranju dobro pretresite in poravnajte ter popolnoma posušite na ravni površini.

Vzglavnik Downfil Soft - vzdrževanje

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje