JESENSKA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -80% Več>>>
Samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Izdelek

Vzglavnik Grafiti Soft s polnilom iz poliestrnih kroglic (več barv)

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.

Vzglavnik Grafiti Soft s polnilom iz poliestrnih kroglic (več barv)

Hiter pregled

Vzglavnik Grafiti Soft je zelo mehak vzglavnik, ki ga lahko uporabljamo tudi brez posteljnine. Vzglavnik je na voljo v različnih barvah. Uporabnik lahko regulira količino polnila v izdelku v smislu individualnih potreb. Vzglavnik je primeren tudi za astmatike in alergike.
Cena: 69,46 € 6 x 11,58 €
Rok dostave: 7-11 dni
Cena dostave: 5,79 €

Podrobnosti

Vzglavnik Grafiti Soft je zelo mehak in ga lahko uporabljamo tudi brez posteljnine, saj je izdelan iz trpežne tkanine živahnih barv. Ob strani všita zadrga omogoča uporabniku reguliranje količine polnila v izdelku v smislu individualnih potreb. Vzglavnik je primeren tudi za astmatike in alergike. Vglavnik je izdelek podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Trdnost: Mehak vzglavnik

Tkanina: 35 % bombaž, 65 % poliester

Polnilo: Prešitje – 100% silikoniziran poliester Hollow, 300 g/m2. Jedro - 100% silikonizirane poliestrne kroglice. Klinično preizkušeno polnilo iz silikoniziranega poliestra v obliki kroglic je izredno lahko, mehko in zračno. Kroglice so odlično nadomestilo za puh. Količino polnila v vzglavniku si lahko sami reguliramo in s tem vplivamo na njegovo višino. Zaradi izjemnih karakteristik ga priporočamo tudi vsem alergikom in astmatikom.

Prerez:

Vzglavnik Grafiti Soft - prerez

Barve:

Vzglavnik Grafiti Soft - barve

Dimenzije: 55x55 cm

Vzdrževanje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Po pranju izdelek dobro pretresite in poravnajte ter popolnoma posušite na ravni površini.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje