Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Vzglavnik Grafiti Soft s polnilom iz poliestrnih kroglic (več barv)

Proizvajalec
Odeja
Vzglavnik Grafiti Soft je zelo mehak vzglavnik, ki ga lahko uporabljamo tudi brez posteljnine. Vzglavnik je na voljo v različnih barvah. Uporabnik lahko regulira količino polnila v izdelku v smislu individualnih potreb. Vzglavnik je primeren tudi za astmatike in alergike.
60,40 €
Dobava: 7-11 dni
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vzglavnik Grafiti Soft s polnilom iz poliestrnih kroglic (več barv)

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Vzglavnik Grafiti Soft je zelo mehak in ga lahko uporabljamo tudi brez posteljnine, saj je izdelan iz trpežne tkanine živahnih barv. Ob strani všita zadrga omogoča uporabniku reguliranje količine polnila v izdelku v smislu individualnih potreb. Vzglavnik je primeren tudi za astmatike in alergike. Vglavnik je izdelek podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Trdnost: Mehak vzglavnik

Tkanina: 35 % bombaž, 65 % poliester

Polnilo: Prešitje – 100% silikoniziran poliester Hollow, 300 g/m2. Jedro - 100% silikonizirane poliestrne kroglice. Klinično preizkušeno polnilo iz silikoniziranega poliestra v obliki kroglic je izredno lahko, mehko in zračno. Kroglice so odlično nadomestilo za puh. Količino polnila v vzglavniku si lahko sami reguliramo in s tem vplivamo na njegovo višino. Zaradi izjemnih karakteristik ga priporočamo tudi vsem alergikom in astmatikom.

Prerez:

Vzglavnik Grafiti Soft - prerez

Barve:

Vzglavnik Grafiti Soft - barve

Dimenzije: 55x55 cm

Vzdrževanje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Po pranju izdelek dobro pretresite in poravnajte ter popolnoma posušite na ravni površini.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij