Razprodaja in koda FUR7 za dodaten 7% prihranek Več>>>
Koda samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Izdelek

Vzglavnik iz bombažnega inleta Dreamfil Extra Soft (dve dimenziji)

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.

Vzglavnik iz bombažnega inleta Dreamfil Extra Soft (dve dimenziji)
Proizvajalec Odeja

Vzglavnik iz bombažnega inleta Dreamfil Extra Soft (dve dimenziji)

Hiter pregled

Vzglavnik Dreamfil Extra Soft iz bombažnega inleta Vzglavnik je zelo mehak.. Ob strani všita zadrga omogoča uporabniku reguliranje količine polnila v smislu individualnih potreb. Vzglavnik je primeren tudi za astmatike in alergike.
Cena: 31,74 €

Podrobnosti

Zelo mehak vzglavnik Dreamfil Extra Soft iz bombažnega inleta. Ob strani všita zadrga omogoča uporabniku reguliranje količine polnila v smislu individualnih potreb. Vzglavnik je primeren tudi za astmatike in alergike. Vzglavnik je izdelek podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Trdnost: Zelo mehakv zglavnik

Tkanina: 100 % bombažni inlet. Zelo kvaliteten bombažni inlet je zračen in koži prijazen, hkrati pa tako gosto tkan, da ne prepušča zelo finih vlaken.

Polnilo: 100% silikonizirane poliestrne kroglice. Klinično preizkušeno polnilo iz silikoniziranega poliestra v obliki kroglic je izredno lahko, mehko in zračno. Kroglice so odlično nadomestilo za puh. Količino polnila v vzglavniku si lahko sami reguliramo in s tem vplivamo na njegovo višino. Zaradi izjemnih karakteristik ga priporočamo tudi vsem alergikom in astmatikom.

Prerez:

Vzglavnik Dreamfil Extra Soft - prerez

Dimenzije:

  • 60x40 cm
  • 60x80 cm

Vzdrževanje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Po pranju izdelek dobro pretresite in poravnajte ter popolnoma posušite na ravni površini.

Vzglavnik Dreamfil Extra Soft - vzdrževanje

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje