Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%
Izdelek

Vzglavnik iz bombažnega inleta Dreamfil Extra Soft (dve dimenziji)

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate ostale izdelke istega proizvajalca na Odeja
  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Vzglavnik iz bombažnega inleta Dreamfil Extra Soft (dve dimenziji)

Proizvajalec: Odeja
Vzglavnik Dreamfil Extra Soft iz bombažnega inleta Vzglavnik je zelo mehak.. Ob strani všita zadrga omogoča uporabniku reguliranje količine polnila v smislu individualnih potreb. Vzglavnik je primeren tudi za astmatike in alergike.
Price From: 27,60 €
Izdelek ni več dobavljiv

Vzglavnik iz bombažnega inleta Dreamfil Extra Soft

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Zelo mehak vzglavnik Dreamfil Extra Soft iz bombažnega inleta. Ob strani všita zadrga omogoča uporabniku reguliranje količine polnila v smislu individualnih potreb. Vzglavnik je primeren tudi za astmatike in alergike. Vzglavnik je izdelek podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Trdnost: Zelo mehakv zglavnik

Tkanina: 100 % bombažni inlet. Zelo kvaliteten bombažni inlet je zračen in koži prijazen, hkrati pa tako gosto tkan, da ne prepušča zelo finih vlaken.

Polnilo: 100% silikonizirane poliestrne kroglice. Klinično preizkušeno polnilo iz silikoniziranega poliestra v obliki kroglic je izredno lahko, mehko in zračno. Kroglice so odlično nadomestilo za puh. Količino polnila v vzglavniku si lahko sami reguliramo in s tem vplivamo na njegovo višino. Zaradi izjemnih karakteristik ga priporočamo tudi vsem alergikom in astmatikom.

Prerez:

Vzglavnik Dreamfil Extra Soft - prerez

Dimenzije:

  • 60x40 cm
  • 60x80 cm

Vzdrževanje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Po pranju izdelek dobro pretresite in poravnajte ter popolnoma posušite na ravni površini.

Vzglavnik Dreamfil Extra Soft - vzdrževanje

Dodatne informacije

Dobavljivo po Ne
Stock status N/A
New stock date N/A
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij