Pokličite
01 5005 194
Inventurna razprodaja 2018
Inventurna razprodaja 2018
Izdelek

Zaboj za igrače Medvedek Pu (oranžno-bež)

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Zaboj za igrače Medvedek Pu (oranžno-bež)

Zaboj za igrače Medvedek Pu (oranžno-bež) je unikaten zaboj za shranjevanje igrač, narejen s servietno tehniko z motivom pravljičnega junaka Medvedka Puja.
Brezplačna dostava
Price From: 86,42 €
Izdelek ni več dobavljiv

Zaboj za igrače Medvedek Pu (oranžno-bež)

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Zaboj za igrače Medvedek Pu (oranžno-bež) je unikaten zaboj za shranjevanje igrač, narejen s servietno tehniko z motivom pravljičnega junaka Medvedka Puja. Na voljo je nakup zaboja brez dodatkov, s pohištvenimi kolesi in/ali z varovali za pokrov.

Dimenzije: 65 x 46 x 47 cm (v primeru nakupa s pohištvenimi kolesi je zaboj višji za velikost koles)

Material: MDF plošče, barvane z barvami na vodni osnovi, ki so varne za otroke

Možni dodatki:

  • pohištvena kolesa
  • varovala za pokrov

Opozorilo: Priporočamo nakup zaboja za igrače z varovali. Zaboj sicer ima majhno odprtino na sprednji strani in tako poskrbi za varnost otroških prstkov, vendar pa je pokrov dokaj težak in lahko brez varoval pade. Varovala so namenjena, da pokrov držijo v zraku in ne more sam pasti, pač pa ga je potrebno potisniti, da lahko pokrov zapremo.

Pomembno: Lahko se odločite tudi za zaboj z napisom imena, ki pride 5 € dražji, vendar nas ob naročilu kontaktirajte in nam zaupate katero ime želite imeti na zaboju.

Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij