SPLETNA TRGOVINA in DOSTAVE DELUJEJO NEMOTENO !
Za naročila in pomoč smo na voljo od pon do pet med 8h in 16h!
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.

2V1 MONTESSORI STOLČEK POMAGALČEK ZA DVA - LISIČKA

Hiter pregled

Montessori stolček pomagalček lahko otrok uporablja kot set mizice in stolčka, ali pa kot priročno pručko z varovali, da bo lažje dosegel višje površine, ki mu še niso dostopne. Stolček je izdelan z namenom, da ga otrok lahko sam uporablja in pri tem ne potrebuje pomoči odraslih, zato lahko otrok sam raziskuje in ustvarja, ter hitreje odkrije svoje sposobnosti. Stolček je dovolj prostoren, da ga lahko hkrati uporabljata kar dva otroka.

Spletna cena: 199,00 €

12 x 17,21 €
Redna cena: 229,00 €
Prihranite: 30,00 € (13%)
Rok dostave: 7-21 dni
Cena dostave: 5,79 €

Podrobnosti

Montessori stolček pomagalček lahko otrok uporablja kot set mizice in stolčka, ali pa kot priročno pručko z varovali, da bo lažje dosegel višje površine, ki mu še niso dostopne. Stolček je izdelan z namenom, da ga otrok lahko sam uporablja in pri tem ne potrebuje pomoči odraslih, zato lahko otrok sam raziskuje in ustvarja, ter hitreje odkrije svoje sposobnosti. Stolček je dovolj prostoren, da ga lahko hkrati uporabljata kar dva otroka. Stolček je na voljo v štirih prikupnih živalskih motivih, ki poživijo stolček, zato bo bolj zanimiv za otroke.

2v1 MONTESSORI STOLČEK ZA HRANJENJE, IGRO IN UČENJE

Stolček pomagalček lahko otrok uporabi kot pručko, da bo lažje dosegel višje površine, kot so umivalnik, jedilna miza ali kuhinjski pult, zato se lahko sam umije, ustvarja in aktivno sodeluje pri pripravi hrane. Pručko lahko enostavno spremenite v set mizice in stola, katerega lahko otrok uporabi za hranjenje ali ustvarjanje.

KAJ JE MONTESSORI

Montessori je unikaten pristop k učenju, ki na prvo mesto postavi spoštovanje otroka, samoizobraževanje in svobodo izražanja. Otrokovo okolje je oblikovano na način, da otrok potrebuje čim manj pomoči s strani odrasle osebe, zato lahko hitreje razvije svoje čute in sposobnosti.

MONTESSORI POHIŠTVO ZA BOLJ VAREN, ZANIMIV IN ZABAVEN VSAKDAN

Montessori pohištvo omogoči vašemu otroku, da ravna samostojno glede na svoje želje in potrebe, ter da pri tem prejme čim manj pomoči s strani odraslih. Vaš otrok lahko uporablja svoje Montessori pohištvo v različnih prostorih svojega doma, ter za namene igre, učenja ali hranjenja.

Motivi:

  • Kuža, opica, lisička, medved

Material:

  • 100% brezova vezana plošča

Dimenzije:

  • Širina: 56 cm
  • Višina: 90 cm
  • Globina: 45 cm
  • Višina prve stopnice: 24 cm od tal
  • Višina druge stopnice: 45 cm od tal

Ostale Montessori izdelke za otroke si lahko ogledate TUKAJ.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje