Izbira ustrezne vzmetnice nikakor ni mačji kašelj. Za kakovosten in miren spanec je potrebno nakup ležišča skrbno načrtovati, na koncu pa izbrati tistega, ki se v popolnosti prilega vašemu telesu.

Za spanje kot na oblačku poskrbi mebloJOGI, ki je pojem kakovosti in tradicije. Že 60 let svoje znanje in izkušnje združujejo v vrhunske vzmetnice, ki svojim uporabnikom nudijo nadvse sproščujoč spanec.

Pestra ponudba ekskluzivnih mebloJOGI vzmetnic vas čaka tudi pri Furnituri. Da pa pri samem nakupu ne boste tavali v temi, smo za vas pripravili nekaj zares uporabnih nasvetov, ki vam bodo koristili pri izbiri ustreznega ležišča. Le te nikakor ne prepuščajte naključju, ampak se vanjo temeljito poglobite. Tako boste namreč kar največ naredili za svoje dobro počutje in vitalnost vašega telesa.

img alt=

Vzmetnica, prilagojena vam

Tako kot se med seboj razlikujemo ljudje, tako so si različne tudi vzmetnice. Že bežen ogled v salonu pohištva vam bo postregel z ugotovitvijo, da so nekateri modeli trši, drugi mehkejši, z vzmetenjem ali brez. Vzmetnica mora biti, če se želite zares kakovostno naspati, v popolnosti prilagojena vašemu telesu. In kaj to pomeni v praksi?

Pri izbiri vzmetnice je najpomembnejši kriterij teža posameznika. Klasične vzmetnice so nekoliko mehkejše, zato so primerne tako za odrasle kot za otroke. Zelo priljubljene so žepkaste vzmetnice, ki se telesu prilagajajo v posameznih conah. Ker nudijo dobro oporo celotnemu telesu, so najboljša izbira za odrasle, starejše osebe in osebe z več kilogrami. Najnaprednejše pa so zagotovo vzmetnice iz spominske pene in lateksa, ki obstajajo v toliko različnih verzijah, da med njimi tisto pravo najde čisto vsak kupec.

img alt=

Ko kupujete vzmetnico, bodite še posebej pozorni na njeno trdoto, ki jo določite glede na pozicijo spanja in vašo težo. Tisti, ki spite na boku lahko izberete mehkejšo vzmetnico kot tisti, katerih najljubši spalni položaj je na hrbtu. Prav tako za spanje na trebuhu izbirajte trše vzmetnice.

Če ste lažji od 75 kg lahko izberete mehkejšo ali srednje trdo vzmetnico. V kolikor se vaša teža giblje med 75 in 90 kg, izberite srednje do trdo vzmetnico. Za ljudi težje od 90 kg pa je najbolj priporočljiva odločitev za trde, dodatno ojačane vzmetnice.

Spočiti v nov dan z ležišči Relax

Ne glede na to, kakšno vzmetnico potrebujete, mebloJOGI zagotovo pozna rešitev za vas. Izdelavo svojih ležišč nikoli ne prepuščajo naključju, ampak se pri svojem delu opirajo na znanstvene raziskave, ki so skozi desetletja pripeljala do spoznanja, kako se lahko ljudje končno učinkovito naspimo. Spanec je namreč pomemben del zdravega življenja, k njegovi kakovosti pa v veliki meri prispeva prav ležišče.

Prvaki spalnega programa podjetja mebloJOGI so zagotovo vzmetnice iz ekskluzivne linije Relax. Gre za izredno dovršene modele, ki jih to vodilno podjetje izdeluje izključno za salon pohištva Furnitura. Vaš dober spanec tako cenimo, da smo za vas v sodelovanju z mebloJOGI pripravili ponudbo, ki je ni moč dobiti nikjer drugje. In to po zares ugodni ceni – to je odlična priložnost, da si privoščite najboljšo kombinacijo med kakovostjo in ceno. Spoznajte naših šest prvakov:

mebloJOGI Relax Premium Memory+ je ležišče s 5-conskim žepkastim jedrom in s spominsko peno. Gre za popolno izbiro za najzahtevnejše, saj nudi kar dve ležišči v enem. Sodobno oblikovane žepkaste vzmeti poskrbijo za pravilen položaj hrbtenice med spanjem. Zaradi pralne antibakterijske prevleke je vzmetnica primerna tudi za alergike.

img alt=

mebloJOGI Relax Dream je prav tako 5-consko ležišče z žepkastimi vzmetmi. Za dodatno udobje med spanjem poskrbi poliuretanska pena, ki zagotavlja nemoten spanec. Dodano ima tudi snemljivo in pralno prevleko.

img alt=

mebloJOGI Relax Premium Lateks+ je ležišče s 5-conskim jedrom, žepkastih vzmeti in vedno bolj priljubljenega lateksa. Odlično podpira hrbtenico in sprosti vaše telo med spanjem, zato jo priporočamo za vse, ki imajo težave s hrbtenico, kolki ali vratom.

img alt=

mebloJOGI Relax Zone F7 predstavlja vrhunsko 7-consko ležišče, primerno za vse ljubitelje nekoliko mehkejših vzmetnic, saj je izdelana samo iz pene in ne vsebuje vzmeti.

img alt=

mebloJOGI Relax Medico bo razveselila vse ljubitelje klasičnih ležišč. Poleg Bonell vzmeti pa vam udobje zagotavlja še plast poliuretanske pene.

img alt=

mebloJOGI Relax Zone F5 Memory iz hladno valjane pene in plastjo spominske pene je idealno ležišče za vse, ki si želite zdrav spanec. Ležišče je primerno tako za lažje kot težje osebe.

img alt=

Po sladke sanje v Furnituro

Če je tudi pri vas doma napočil čas, da končno z veseljem zatisnete oči in se prepustite čarobnemu toku sanj, potem je Furnitura pravi salon pohištva za vaš nakup. Naše ekskluzivne mebloJOGI vzmetnice bodo v vaš dom pripeljale zdravje in neverjetno udobje.

Ker smo največji slovenski spletni ponudnik pohištva, lahko do svoje sanjske vzmetnice pridete kar iz udobja domačega naslanjača. Pri tem pa vam z brezplačnimi strokovnimi nasveti pomaga naša ekipa poznavalcev notranje opreme. Na nas se lahko obrnete preko telefona (070 458 517), e-pošte ali kontaktnega obrazca.

img alt=

Če pa želite svojo novo mebloJOGI vzmetnico pred nakupom tudi preizkusiti, potem vas z veseljem pričakujemo v našem Showroom-u v Ljubljani. Vrata našega salona so vam široko odprta od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00. Tu se boste lahko prepričali, da naše obljube o ekskluzivni ponudbi zares držijo.

Odločitev za vzmetnico mebloJOGI je v prvi vrsti investicija v vaše zdravje. Poleg telesa se bo v objemu sladkih sanj odpočil tudi vaš notranji duh – tisti, na katerega še prevečkrat pozabimo. Zato ne pristanite na nič manj kot le vrhunski spanec – ker si ga zaslužite.

Če imate v zvezi z mebloJOGI vzmetnicami še kakršno koli vprašanje, se po odgovore, nasvete, in ideje lahko vedno obrnete na naše strokovno podkovane svetovalce in svetovalke, ki bodo za vas poiskali optimalno rešitev. Kontaktirate nas lahko preko kontaktnega obrazca, lahko pa nam pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si ali nas pokličite na telefonsko številko 070 458 517. Z veseljem vam bomo pomagali!