NAJVEČJA POLETNA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -70%
Akcija čiščenje zalog-70% traja do RAZPRODAJE ZALOG. Več informacij>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
-46%
Proizvajalec Jela

DODATNA 2-DELNA MODULARNA OMARA KALLA GALA

Hiter pregled

Dodatna dvodelna garderobna omara KALLA GALA je del modularnega sistema, kjer si lahko sestavite svojo sanjsko garderobno omaro glede na svoje želje in potrebe! Omara je namenjena kot dodatek za dvo ali trodelno omaro KALLA GALA in vključuje 3 police in eno palico za obešanje. Vratca imajo funkcijo tihega zapiranja za lažjo vsakodnevno uporabo! Omara je sredinski modul, ki ne vsebuje stranskih stranic in ni namenjena za samostojno uporabo.

Spletna cena: 203,58 €

12 x 17,65 €
Redna cena: 377,00 €
Prihranite: 173,42 € (46%)
Rok dostave: 20-40 dni
Cena dostave: 7,79 €
Svetovanje in ogled vzorcev proizvajalca JELA
 • Showroom Ljubljana - NOVO
 • Salon Novo Mesto

Podrobnosti

Dodatna dvodelna garderobna omara KALLA GALA je del modularnega sistema, kjer si lahko sestavite svojo sanjsko garderobno omaro glede na svoje želje in potrebe! Omara je namenjena kot dodatek za dvo ali trodelno omaro KALLA GALA in vključuje 3 police in eno palico za obešanje. Vratca imajo funkcijo tihega zapiranja za lažjo vsakodnevno uporabo!

Celotno kolekcijo KALLA GALA, vključno z garderobnimi omarami, si lahko ogledate TUKAJ. Dodatno lahko naročite še velike police in okrasni okvir z ali brez osvetlitve.

Omara je sredinski modul, ki ne vsebuje stranskih stranic in ni namenjena za samostojno uporabo.

ELEGANTNA SPALNICA, ZASNOVANA PO VAŠIH ŽELJAH 

Spalnica KALLA GALA je na voljo v barvni kombinaciji bež barve v visokem sijaju in pacifičnega oreha, ki v vašo spalnico doda več elegance in toplote. V liniji KALLA GALA so na voljo številni artikli med katerimi lahko prosto izbirate in si sami ustvarite unikatno spalnico, ki je prilagojena vašim željam in potrebam!

TIHO ZAPIRANJE ZA LAŽJO IN DOLGOLETNO UPORABO 

Vsi artikli kolekcije KALLA GALA so opremljeni z mehanizmom za tiho zapiranje, ki omogoči lažjo vsakodnevno uporabo, hkrati pa tudi preprečuje nastajanje poškodb, zato bo vaše pohištvo dlje časa ostalo lepo ohranjeno!

VISOKI SIJAJ ZA SVETLO IN ČISTO SPALNICO 

Kolekcija KALLA GALA je na voljo v kombinaciji pacifičnega oreha in bež barve v visokem sijaju, ki omogoča, da se svetloba odbija od pohištva in spalnica posledično izgleda večja, bolj svetla in tudi bolj čista. Spanje in počitek bosta v tej spalnici zato pravi užitek!

Barva:

 • Pacifični oreh
 • Bež barva v visokem sijaju

Material:

 • Oplemenitena iverna plošča debeline 18 mm

Funkcija:

 • Tiho zapiranje
 • Modularni sistem pohištva

Dimenzije:

 • Širina 90 cm 
 • Višina 224 cm 
 • Globina 56 cm 

 1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje