NAJVEČJA POLETNA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -70%
Akcija čiščenje zalog-70% traja do RAZPRODAJE ZALOG. Več informacij>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Garderobna omara z drsnimi vrati Beta (sonoma hrast-bela) - notranjost Garderobna omara z drsnimi vrati Beta (sonoma hrast-bela) - notranjost
  • Garderobna omara z drsnimi vrati Beta (sonoma hrast-bela) - notranjost Garderobna omara z drsnimi vrati Beta (sonoma hrast-bela) - notranjost
-32%
Proizvajalec Helvetia

Garderobna omara z drsnimi vrati Beta (sonoma hrast-bela)

Hiter pregled

Omara z drsnimi vrati Beta (sonoma hrast-bela) je na voljo v dimenziji 220 cm. Omara Beta vam bo pomagala rešiti problem pri shranjevanju , saj nudi več kot dovolj prostora za vsa vaša oblačila. Notranji del omare je razdeljen na dva dela. Ena polovica vsebuje polico in drog za obešanje, druga polovica pa 4 praktične police.

Spletna cena: 373,00 €

12 x 32,27 €
Redna cena: 545,00 €
Prihranite: 172,00 € (32%)
Rok dostave: 1-3 dni
Cena dostave: 9,79 €

Podrobnosti

Omara z drsnimi vrati Beta (sonoma hrast-bela) je na voljo v dimenziji 220 cm. Omara Beta vam bo pomagala rešiti problem pri shranjevanju , saj nudi več kot dovolj prostora za vsa vaša oblačila. Notranji del omare je razdeljen na dva dela. Ena polovica vsebuje polico in drog za obešanje, druga polovica pa 4 praktične police.

Omara je narejena iz iverne plošče oplemenitene z melaminsko folijo. Material odlikuje barvna stabilnost ter velika odpornost na mehanske poškodbe. Je tudi zelo nezahteven material za čiščenje.

Material:

  • z melaminsko folijo oplemenitena iverna plošča

Dimenzije (ŠxVxG):

  • 220 x 210 x 60 cm

Barva:

  • sonoma hrast in bela
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje