Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
-40%
EKSPRESNA DOSTAVA
Akcija traja še
Proizvajalec Stolkar

KOPALNIŠKI BLOK ARUBA II

Hiter pregled

Kopalniški blok ARUBA je sestavljen iz umivalnika, praktičnega ogledala in treh omaric različnih velikosti, ki vam nudijo obilo prostora za shranjevanje brisač, čistil in raznih higienskih pripomočkov. Izdelan je iz kvalitetnega MDF materiala in vključuje funkcijo mehkega zapiranja, ki nudi lažjo uporabo ter preprečuje trenje in poškodbe.

Spletna cena: 495,00 €

12 x 41,25 €
Redna cena: 825,00 €
Prihranite: 330,00 € (40%)
Rok dostave: 1-3 dni
Cena dostave: 7,79 €
Akcija na obroke EOM 0% samo do 16.11.! 0 % obresti in brez stroškov do 12 obrokov
V promocijskem obdobju za nakupe preko hitrega kredita LEANPAY na 3, 6 ali 12 obrokov nudimo obročno plačilo brez stroškov in obresti. Akcija traja do 16.11.2020. Več informacij o akciji.

Podrobnosti

Kopalniški blok ARUBA je sestavljen iz umivalnika, praktičnega ogledala in treh omaric različnih velikosti, ki vam nudijo obilo prostora za shranjevanje brisač, čistil in raznih higienskih pripomočkov. Izdelan je iz kvalitetnega MDF materiala in vključuje funkcijo mehkega zapiranja, ki nudi lažjo uporabo ter preprečuje trenje in poškodbe.  Osvetlitev ni vključena v ceno!

VISOKI SIJAJ ZA ELEGANTEN IN ČISTI IZGLED KOPALNICE

Kopalniški blok ARUBA je na voljo v kombinaciji sonoma hrasta in bele barve v visokem sijaju, ki pohištvu nudi bolj eleganten izgled, z njim pa kopalnica izgleda bolj čista in hkrati tudi bolj svetla, saj se svetloba odbija od front in ustvari iluzijo večjega prostora.

FUNKCIJA MEHKEGA ZAPIRANJA ZA LAŽJO IN DOLGOLETNO UPORABO

Predali in vratca na omaricah kopalniškega bloka ARUBA imajo funkcijo mehkega zapiranja, ki vam nudi lažjo in bolj lahkotno uporabo, hkrati pa ta funkcija preprečuje nastajanje poškodb in odrgnin na pohištvu, zato vam bo dobro služilo mnogo let.

OBILO PROSTORA ZA SHRANJEVANJE IN ORGANIZACIJO

Kopalniški blok ARUBA vključuje tri omarice različnih velikosti, ki vam nudijo obilo prostora za shranjevanje vseh vaših higienskih pripomočkov, čistil, brisač in ostalih željenih predmetov. Predali se lahko do konca odprejo in tako nudijo kar največ prostora za shranjevanje.

Barva:

  • Bela visoki sijaj (fronte in pulti)
  • Sonoma hrast (korpus)

Material:

  • Fronte: MDF (16 mm)
  • Korpus: PVC plošča

Dimenzije vključenih elementov (ŠxVxG):

  • Omarica za umivalnik 60 x 48,8 x 50 cm
  • Nizka viseča omarica 40 x 48,8 x 50 cm
  • Visoka viseča omarica 40 x 160 x 33,5 cm
  • Ogledalo 50 x 70 x 2 cm
  • Umivalnik Lilo 39 x 39 x 12,5 cm

Pult je razdeljen na dva kosa, osvetlitev ni vključena v ceno. 

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje